Nikolina Lončar upoznala unuka Nelsona Mandele

"Kroz razgovor smo se dotakli i mojih političkih želja i ambicija. I on je završio političke nauke, kao i ja, pa smo imali dosta zajedničkih tema"
14 komentar(a)
Ažurirano: 14.08.2012. 08:05h

Ovogodišnja predstavnica Crne Gore na izboru za mis svijeta koje će se održati 18. avgusta u Ordosu, Nikolina Lončar trenutno vrši posljednje pripreme pred samo takmičenje. Pored pehova sa kojima se suočavala krajem prošlog mjeseca, Nikolina će ovaj izbor pamtiti i po novom prijateljstvu.

"Sinoć sam upoznala unuka legendrnog južnoafričkog predsjednika Nelsona Mandele. Imala sam priliku da popričam sa njim, sjedjeli smo zajedno, rekla sam mu odakle potičem, nešto o Crnoj Gori, o fakultetu, ambicijama, a pričali smo i o filmu koji treba da se snimi o životu Nelsona Mandele", priča za “Vijesti” Lončar.

Prije takmičenja, na pripremama će biti izabrano i 15 djevojaka koje će nakon izbora za mis imati priliku da se slikaju za “Vogue”

Iako je do izbora ostalo manje od 5 dana, Nikolina tvrdi da nema tremu.

"Malo sam umorna jer imamo probe od ujutru do uveče neprestano. Obavila sam čak razgovor sa sudijama i ostale učesnice su se čudile kako to da nemam tremu, jer su se čak neke djevojke zbunjivale i ne znajući šta da kažu briznule u plač", priča Nikolina.

Prije takmičenja, na pripremama će biti izabrano i 15 djevojaka koje će nakon izbora za mis imati priliku da se slikaju za “Vogue”.

Nikolina se od svih predstavnica bivših jugoslovenskih republika najbolje kotira na kladionicama. Trenutno je na 20. mjestu. Za sada, prema navodima sajta najviše šansi za pobjedu ima predstavnica Meksika.

Sljedeća je zvanično najljepše iz Nepala i zemlje domaćina.

Bonus video: