Nikolina Lončar: Jedem samo lubenicu

„Ustajanje u šest. Cijeli dan na nogama i u ponoć u krevet”, prepričava svoj dan u Kini Nikolina Lončar
181 pregleda 6 komentar(a)
Ažurirano: 25.07.2012. 07:47h

Crnogorska predstavnica na takmičenju za najljepšu damu svijeta, koje će se održati 20. avgusta u Ordosu, Nikolina Lončar trenutno vrijeme provodi u Kini na pripremama za ovu manifestaciju.

Pored brojnih obaveza, najljepša Crnogorka je izdvojila vrijeme da sa čitaocima “Vijesti” podijeli utiske iz Hongkonga.

"Čim sam došla čekalo me je slikanje, tako da nisam stigla ni da se odmorim i naspavam. Drugog dana su uslijedile probe za finale, kao i za pjesmu Miss World, koju ćemo izvesti 20. avgusta", priča Lončar.

"Zadatake koje smo završili su nacionalni folklor naših država, kao i profili, odnosno predstavljanje cijelom svijetu, a to se može pogledati na oficijalnom sajtu ovog takmičenja i na YouTubeu", objašnjava mis Crne Gore, koja će za nekoliko dana posjetiti Šangaj.

"Tamo smo zbog revija i raznih obilazaka, biće zabavno. A onda se vraćam u Ordos gdje će se održati finale izbora", podsjeća ona.

Nedostaje joj FB

Nikolina ističe da joj kao i na takmičenju za Mis univerzuma, koje se takođe održavalo u Kini, najviše nedostaju društvene mreže, zbog komunikacije sa roditeljima i prijateljima.

"Facebook nam je potpuno zabranjen. Čak i ako otkrijemo kako se skida softver za instaliranje i pokušamo da uđemo, njima odmah stiže obavještenje i to vodi do diskvalifikacije", objašnjava Lončar.

Ona dodaje da im je dozvoljena upotreba e-maila, sa kojeg šalju fotografije, koje će umjesto njih organizatori objaviti na oficijalnoj stranici takmičarke.

"Još se nisam navikla na vremensku razliku i tek prije neki dan sam se prvi put čula sa roditeljima preko Skypea, zbog velikih obaveza. Opet se sve ponavlja", kaže mis Crne Gore, aludirajući na ranija takmičenja sa kojih je donijela dvije lente.

"Ustajanje u šest. Cijeli dan na nogama i u ponoć u krevet", prepričava dan u Kini Lončar i ističe da joj je ipak lijepo jer su svim takmičarkama na raspolaganju teretana, spa centar, bazen i sve druge pogodnosti, ali prema njenim riječima ima i loših strana boravka u azijskoj zemlji.

"Organizatori su pokušali da nam izađu u susret sa hranom, tako što će kombinovati evropsku i azijsku kuhinju, ali nisu uspjeli. Bar ne, što se mene tiče, jer bukvalno ništa ne jedem, osim lubenice", objašnjava ona.

Kada su u pitanju druženja sa ostalim takmičarkama, Nikolina ističe da su sve “fine, ljubazne i druželjubive”.

"Moja cimerka je mis Irske, jako fina i malo povučena, ali je sa mnom počela da priča. Dosta djevojaka sam upoznala u Frankfurtu, pa smo zajedno čekirale karte ne bi li sjedjele zajedno. To je rezultiralo žurkom u avionu", prisjeća se uz osmijeh Lončar, koja će u Kini boraviti još mjesec dana.

"Već smo odradile dosta toga, a prošlo je tek nedjelju dana. Imam osjećaj kao da sam ovdje pet godina, a treba da ostanem još mjesec."

Nikolina je za kraj iskoristila priliku da pozdravi i zahvali se svima koji je podržavaju naročito putem njene oficijalne strane facebook.com/MissWorldMontenegro.

Galerija

Bonus video: