Nikolina Lončar se raduje susretu sa Džekijem Čenom

Razmišljala sam da kao moj talenat predstavim recitaciju ili da u crnogorskoj nošnji izvedem folklornu koreografiju
68 pregleda 5 komentar(a)
Ažurirano: 18.07.2012. 13:55h

Zvanično najljepša Crnogorka, Nikolina Lončar danas se iz Beograda uputila za Minhen, odakle će tokom dana produžiti za Hong Kong, gdje će se pripremati za izbor za Mis svijeta.

Ona je u Beogradu provela par dana isprobavajući haljine koje tradicionalno za crnogorske ljepotice kreira Marija Šabić.

“Bila sam u Beogradu kako bih probala nacionalni kostim i haljinu koja je dizajnirana za finalno veče i koja je, moram priznati, ljepša od one koju sam nosila prošle godine na izboru za Mis univerzuma”, kazala je za “Vijesti” Lončar.

Mis Crne Gore će u Hong Kongu provesti nekoliko dana, kako bi sa ostalim djevojkama uvježbala koreografiju i napravila set fotografija.

“Potom idem za Šangaj, pa za Peking i tek onda za Ordos, gdje će se održati izbor. Biće to lijepo putovanje. Vidjela sam plan i program koji uključuje izlete i slikanja na plaži, ali i dosta posjeta humanitarnim organizacijama, što je veoma bitno”, otkrila je ona.

Nikolina će na pripremama u Kini boraviti više od mjesec dana, tačnije do 20. avgusta kada će se održati finalno veče.

“Voditelj finalne večeri će biti Džeki Čen i veoma mi je drago što ću ga upoznati, jer sam kao mala voljela da gledam njegove filmove”, priznala je ona.

Predstavnica Crne Gore, kao i ostale takmičarke tokom izbora će imati zadatak da predstave svoj talenat, ali je Nikolina Lončar još neodlučna.

“Razmišljala sam da kao moj talenat predstavim recitaciju ili da u crnogorskoj nacionalnoj nošnji uz intoniranje himne izvedem folklornu koreografiju, s obzirom na to da sam se folklorom bavila nekoliko godina. Još nisam odlučila”, rekla je ona.

Foto: Slavko Marković

Od ove godine uvedena je još jedna nagrada koja se dodjeljuje takmičarki sa najvećim brojem fanova na oficijalnoj strani, pa se podrška Nikolini može pružiti i praćenjem linka facebook.com/MissWorldMontenegro.

Na ovoj strani, koju Nikolina redovno ažurira mogu se pronaći zanimljivi podaci o crnogorskoj ljepotici. Između ostalog tu su njene fotografije sa roditeljima, bakom od koje je naučila da štrika, jagnjetom zvanim Bili...

Galerija

Bonus video: