Pet neizostavnih detalja za dobar stil

Investirajte u prijatnu pidžamu od kašmira koja će vas grijati tokom zime, a uz to je jedan od najudobnijih odjevnih predmeta. Odaberite neutralnu boju, koja će odgovarati većini vaše garderobe
0 komentar(a)
Ažurirano: 17.05.2012. 11:57h

Stilistkinja Šer Kolter, koja radi s nekim od najprestižnijih modnih holivudskih zvijezda, uključujući i Kejt Bosvort, Nikol Riči i Elizabet Olsen, za Kanadian Living je izdvojila pet klasičnih odjevnih komada koje svaka žena treba da ima u svom ormaru.

Crna kožna jakna

Idealna je za proljećno i jesenje doba, a možete da je kombinujete sa svom ostalom garderobom. Nemojte da kupujete jeftine i lažne varijante, jer će se jakna brzo izlizati, a vi bacate novac. Odaberite crnu kožnu jaknu jednostavnih i čistih linija. Koža je zahvalna, jer sve bolje izgleda kako vrijeme prolazi, a tako će biti i s jaknom.

Bijela košulja

Ovaj komad odjeće može da djeluje izuzetno seksi, posebno ako odaberete više muški kroj koji nije posebno strukiran. Posebno je važno da bude kvalitetna, jer je bijela i češće ćete je prati, možda i na višim temperaturama, pa je bitno da bude od dobrog materijala.

Sunčane naočare

Idealan modni dodatak, a što je još važnije, štite oči od sunca. Bitno je da budu originalne i da imaju pravu zaštitu.

Crne cipele s visokom potpeticom

Nema greške s njima, pitanje je samo volite li izuzetno visoku petu. Ako niste sigurni koji model da odaberete, probajte naći cipele koje su naprijed malo zaobljene, dakle nisu okrugle, ali ne idu u špic.

Kašmir

Za početak, investirajte u prijatnu pidžamu od kašmira koja će vas grijati tokom zime, a uz to je jedan od najudobnijih odjevnih predmeta. Odaberite neutralnu boju, koja će odgovarati većini vaše garderobe.

Bonus video: