Prikazane kolekcije Lazara Ilića, Marine Banović–Džuver i dva modna brenda

Zaštitna lica manifestacije bili su Manja Gazivoda, Jovana Šuškavčević i Božo Zvicer
59 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 12.05.2012. 09:08h

Atlas Capital Centar Royal Fashion, koji se održao u hotelu Hilton, otvorio je Lazar Ilić premijerno prikazavši svoju kolekciju. Nakon njega publika je imala priliku da pogleda dopunjenu kolekciju Marine Banović – Džuver “Gorska Vila”, koja je premijerno prikazana na Miami Fashion Weeku, ali i modele modnih brendova Antony Morato i Rosy Garbo.

"Sa ovom kolekcijom sam sazreo. Krajnje je ozbiljnija od svih prethodnih. Uložio sam mnogo više truda i vremena", potvrdio je nakon revije Lazar Ilić ono što je publika već zaključila gledajući njegove modele.

Osim u dizajniranju, ovaj crnogorski kreator potrudio se da i defilovanje manekenki bude na višem nivou, a u tome je pomogla crvena fotelja, na kojoj su manekenke čekale svoj red.

"Vidjeli ste i sami da nije bila klasična revija. Potrudio sam se da to ujedno bude performans i ugođaj kako za one koji se razumiju u modu tako i one koji se ne razumiju", objasnio je Ilić koji je kako je otkrio, nedavno postao najmlađi član Doma dizajnera sa prostora bivše Jugoslavije.

Podgoricu je ovom prilikom posjetio i glavni dizajner modne kuće "Rosy Garbo", Mauro Belkaro. On je istakao da ovo nije njegova prva poslovna posjeta Crnoj Gori da je ranije bio u Budvi, a da bi volio da proširi svoje tržište i na ovaj prostor.

Program je vodila Dajana Golubović, dok su, u pauzama između revija, publiku zabavljale pjevačice Milena Vučić, Monika Knezović i Vladana Vučinić, kao i violinistkinja Verica Čuljković Čarli.

Zaštitna lica ove manifestacije bili su Manja Gazivoda, Jovana Šuškavčević i Božo Zvicer, a za njihove i frizure i šminku ostalih modela pobrinuo se tim Zoran Vukčević.

U publici koja je pomno pratila Royal Fashion našli su se i Marko Vukčević, Ivan Strugar, Ilija Pejović, Slavko Kalezić, Branka Asanović, Slobodanka Seka Martinović, Jelena Roganović -Đurić.

Galerija

Bonus video: