Zaštitno lice Royal Fashion: U modu sam ušao zbog manekenki

Pored defilovanja pistom, Boža Zvicera smo gledali i u reklamama, a njemu su najdraže one za pivo
498 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 08.05.2012. 07:51h

Crnogorski maneken Božo Zvicer, jedno je od zaštitnih lica Atlas Capital Centar Royal Fashiona, koji će se održati 11. maja u hotelu Hilton, sa početkom u 21 sat. On će pored Manje Gazivode i Jovane Šuškavčević, tokom ove manifestacije nositi modele brenda Antony Morato, a ovom prilikom za čitaoce “Vijesti” otkrio je mali dio iz svog života.

“Manekenstvom se bavim tri godine i u početku je to bio samo hobi, ali je vremenom preraslo u profesionalno i ozbiljno zanimanje”, kazao je on i dodao da mu je trenutni i jedan od najomiljenijih do sada hobija druženje sa ćerkicom Antonelom.

“Ona ima pola godine, još je beba. Majka joj je bila na izboru za mis, ali ne bi trebalo da krene našim stopama. Ne treba joj to ništa”, stavovi su Zvicera po pitanju karijere njegove ćerke, možda upravo zbog toga što su ga, kako sam priznaje, za posao manekenstva zainteresovale manekenke.

Najviše voli reklame za pivo

Na pitanje da li je bilo negativnih komentara kada je prvi put prošetao pistom, odgovara:

“Da, ranije je bilo negativnih komentara. Ima ih i danas, ali sve manje. Pretežno takvi komentari stižu od strane muške populacije”.

Pored defilovanja pistom, Boža Zvicera smo gledali i u reklamama, a njemu su najdraže one za pivo.

“Bilo je dosta reklama, za Atlas banku, Nikšićko i Jelen pivo i mnogo sličnih marketinških projekata. Moram priznati da se najbolje snalazim u reklamama za pivare. Volim popiti pivo u nekim granicama normale, bude jači stomak, ali se trošimo”, kaže kroz smijeh ovaj maneken.

Za kraj otkriva da se odjevne kombinacije koje nosi na pisti često mogu vidjeti na njemu i privatno.

“Najviše volim da obučem pantalone i košulju, sa patikama naravno, jer cipele ne volim. Neka fina elegancija. Trenerku nikad u životu nisam obukao”, ispričao je on.

Jubilej Royal Fashiona

Na desetom, jubilarnom Royal Fashionu Marina Banović- Džuver će, najavio je organizator, predstaviti i dio kolekcije koja je nedavno prikazana na Miami Fashion Weeku.

Publika će vidjeti i kreacije njenog mlađeg kolege Lazar Ilića, italijanske kuća visoke mode Rosy Garbo i brenda Antony Morato. Program počinje u 21 sat, a između revija pjevaće crnogorski pop izvođači.

Royal Fashion organizuje Studio Lubarda Cosmopolitan, u saradnji sa Prijestonicom Cetinje i TO Cetinje.

Galerija

Bonus video: