Kupovina donjeg veša je opojna igra seksa i moći

Na pameti nam je seksi žensko donje rublje, bilo koje boje, materijala, kroja...
259 pregleda 0 komentar(a)
donji veš, Foto: Aliexpress.com
donji veš, Foto: Aliexpress.com
Ažurirano: 28.04.2012. 19:42h

Istraživanja su pokazala da žene u dvadesetim i tridesetim godinama života najviše brinu o kupovini donjeg veša, što ne čudi jer se tada nalaze na vrhuncu svoje seksualnosti...

Kada govorimo o ženskom donjem vešu, ne mislimo na „bakine“ gaće. O ne!

Na pameti nam je seksi žensko donje rublje, bilo koje boje, materijala, kroja...

Makar se ukusi razlikuju, ne vjerujemo da postoji žena koja ne voli da nosi seksi donji veš u jednom od svojih mnogobrojnih oblika.

Istraživanje koje je sprovedeno u SAD-u je pokazalo da čak 79 odsto žena shvata kupovanje donjeg veša kao vrlo važnu stvar.

No, zašto je to tako?

Ženama donji veš daje osjećaj samopouzdanja, moći, kontrole i služi im za zavođenje. Pitanje se, dakle, postavlja zašto je taj jedan komadić odjeće koje većina ljudi nikada u životu ne vidi na ženi, toliko značajan?

Zbog osjećaja koji imaju kada ga nose. One znaju šta se skriva ispod njihove odjeće i zbog toga pršte energijom i samopouzdanjem, što se na kraju vidi u njihovom ponašanju, stavu i na kraju moći s kojom zavode muškarce.

Dakle, radi se o igri seksa i moći, što je vrlo opojna igra za sve žene.

Zato nije ni čudno da je za čak 45 odsto žena kupovina veša izuzetno važna. No, da ne dužimo evo tačne statistike.

Koliko vam je važno kupovanje donjeg veša?

Izuzetno važno – 45%

Vrlo važno – 34%

Pomalo važno – 13%

Uopšte nije važno – 3%

Da ne moram, ne bih ga kupovala – 5%.

Takođe, istraživanja su pokazala da žene u dvadesetim i tridesetim godinama života najviše brinu o kupovini donjeg veša, što ne čudi jer se tada nalaze na vrhuncu svoje seksualnosti, u tom životnom periodu najviše istražuju svoju ženstvenost, te se nalaze na vrhuncu intelektualne moći.

Najmanje o svom donjem vešu brinu žene iznad 60. godine života, njih svega tri odsto, dok 11 odsto žena između 50. i 60. godine života brine o kupovini veša.

Uz starije žene, najslabiji kupci donjeg veša su tinejdžerke, što možemo dijelom pripisati njihovoj finansijskoj zavisnosti od roditelja, ali isto tako i otkrivanju seksualnosti, ženstvenosti, koju ne povezuju s donjim vešom.

Bonus video: