Ponosni otac Andreja Pejića: On je isti ja!

“Liči na tatu. I visinom i likom. Potpuno preslikan”, kazao je za Blic Pejić senior, koji živi u Tuzli
118 pregleda 0 komentar(a)
Andrej Pejić, Foto: Ftape.com
Andrej Pejić, Foto: Ftape.com
Ažurirano: 13.04.2012. 14:28h

Androgeni maneken Andrej Pejić jedno je od najtraženijih lica svjetske modne industrije, a njegov otac Vlada, kaže da je ponosan je na sina.

“Liči na tatu. I visinom i likom. Potpuno preslikan”, kazao je za Blic Pejić senior, koji živi u Tuzli.

Sin mu često dolazi u posjetu, a sugrađani i komšije nisu oduševljeni Andrejevim pozivom

“Pa šta ću sad, on je moj sin, ne mogu se odreći djeteta. Jeste čudan ljudima ovde, znate kakav je Balkan, ne prihvataju takve stvari baš najbolje, ali eto, zato su i otišli u Australiju. Ovdje se ljudi smiju na ulici, dobacuju, znate kakvi su, ali on je htio da se bavi manekenstvom, to je njegova odluka i ja se nisam miješao”, rekao je Vlada.

Andrej se rodio u Tuzli 1991, a naredne godine doselio se sa porodicom u Beograd. Nakon što su se njegovi roditelji razveli 1996, sa majkom i bratom Igorom u otišao je Australiju

“Pustio sam ih da odu, ovde je ionako bilo sve lošije. Uostalom, da je ostao, nikada ništa ne bi uradio. Previše smo mi konzervativna sredina za tako nešto. Tamo je to normalno”, smatra Vlada

Na pitanje o Andrejevoj seksualnoj sklonosti, odgovara da je u pitanju samo posao.

“Nije on gej, nije homoseksualac, transvestit, to je samo njegov posao. On se jednostavno tako rodio. Desi se neki poremećaj hormona i čovjek se tako rodi, pa nije on jedini. On je jednostavno lijep. Prelijep”, zaključio je ponosno.

Bonus video: