Veselo i lepršavo na reviji Nataše Pejović

Ovo je njeno prvo predstavljanje na ovoj manifestaciji, za tu priliku Nataša je pripremila 15 modela
73 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 02.04.2012. 08:02h

Crnogorska kreatorka Nataša Pejović predstavila je svoju novu kolekciju u okviru manifstacije “Belgrade Fashion Week”.

"Veoma sam zadovoljna jer sam uspjela da svoje modele predstavim na manifestaciji “Belgrade Fashion Week”, koju smatram jednom od najboljih u regionu. Moji utisci su pozitivni, kao i modnih kritičara koji su mi nakon revije tražili haljine kako bi ih slikali za modne editorijale časopisa za koje rade", istakla je na početku razgovora Pejović.

Ovo je njeno prvo predstavljanje na ovoj manifestaciji, za tu priliku Nataša je pripremila 15 modela, a inspiracija joj je bilo proljeće.

"Zato su sve haljine veselih boja i lepršave forme. Samo je jedna haljina koju sam predstavila od tila, sve ostale su urađene od svile i čipke, kao i moje prethodne kolekcije. O ovoj kolekciji baš sam vodila računa da sve bude urađeno kako treba, i posljednjih 20 dana, dok sve haljine nijesu završene nijesam izlazila iz radionice", otkriva Pejović.

Njene ranije modele nosila je Aleksandra Radović, a Nataša je nekon učešća na “Fashion Weeku” ostvarila još jednu saradnju.

"Nakon Aleksandre, moje modele će nositi i srpska pjevačica Jelena Tomašević. Naime, ona je izrazila želju da se u mojim haljinama slika za neke editorijale", otkrila nam je Pejović.

Pored nje, u okviru “Belgrade Fashion Weeka” svoju najnoviju kolekciju prikazaće i crnogorska kreatorka Ivana Murišić.

Galerija

Bonus video: