Želite stilizovane 3D naočare? Uložite u ovaj projekat

Braća iz Norveškesu dizajnirala nekoliko modela 3D naočara koje možete da kupite i nosite sa sobom kad idete u kino
0 komentar(a)
Ažurirano: 08.01.2012. 10:49h

Kad odete u 3D bioskop dobijete ružne naočare koje vam omogućavaju da u stavri vidite sliku u tri dimenzije. Te naočare jedva izrađene su bez ikakvog stila.

Braća iz Norveške žele da riješe taj problem sa nekoliko dizajnerskih 3D naočara koje možete da kupite i nosite sa sobom kad idete u kino.

Naočare su dostupne u različitim veličinama i dizajnu, a blizanci iz Norveške kažu da su, kada je tehničko rješenje u pitanju, one u skladu sa zahtjevima bioskopa širom svijeta, te da su prilagođene i mnogim 3D televizorima.

Kaj i Eini Paulsen su već na tržište izbacili svoje prve proizvode, a sada traže novac putem Kickstartera kako bi predstavili i kolekciju od pet modela za proljeće 2012.

Njihov cilj je da dobiju 10.000 dolara do 27. januara, a do sada su skupili 3.668 USD.

Možda ipak želite da gledate film sa stilom

Njihova ideja može sa jedne strane zvučati smiješno - u bioskopima je mrak, ko vidi kakve naočare nosite i kako izgledate.

Ipak, možda vas u valjanost njihovog projekta ubijedi pitanje - ko je nosio naočare prije vas?

Šta je Kickstarter?

Za one koji ne znaju, Kickstarter je platforma za ulaganje u kreativne projekte.

Desetine hiljada ljudi širom svijeta svakog mjeseca, posredstvom Kicsktartera, daje nekoliko miliona dolara najrazličitijim projektima iz oblasti muzike, umjetnosti, tehnologije, dizajna, hrane, izdavaštva i ostalih kreativnih industrija.Kako sve to radi: Projekat predstavite na Kickstarteru, jasno naznačite neophodna sredstva, postavite rok za prikupljanje priloga i sami odredite skalu nagrada za određenu svotu uloženog novca. Po sistemu „sve ili ništa“, suma koju ste naveli mora da bude prikupljena do postavljenog roka, jer će u protivnom on-line sistem naplate – Amazon Payments, trenutno jedini koji odobrava kreator sajta – sva sredstva vratiti donatorima. Ako premašite navedenu sumu stižete u Aleju slavnih projekata Kickstartera.

Bonus video: