Mala promjena je dovoljna da vaša kosa izgleda lijepo i drugačije

Na reviji je prikazano deset ženskih i šest muških frizura od kojih su se četiri radile na sceni pred publikom
0 komentar(a)
revija frizura, Foto: Luka Zeković
revija frizura, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 11.12.2011. 17:28h

Novogodišnja galerija frizura“ u organizaciji modnog studija „Ilija“ održana je u Mall of Montenegro.

Prilikom ove manifestacije, prikazano je deset ženskih i šest muških frizura od kojih su se četiri radile na sceni pred publikom.

Iz frizerskog studija „Ilija“ naglašeno je da su frizure rađene na stalnim mušterijama i da bi se malo koji frizeri usudili da naprave manifestaciju sa modelima koji nisu profesionalci.

Pokušao sam da im pokažem da sa malim promjenama njihova kosa može izgledati lijepo i drugačije od onoga na šta smo već svi navikli.

"Frizure koje ste vidjeli su novi i urbani stil i nešto što, ja se nadam, još uvijek nije viđeno na podgoričkoj sceni. To je trend u kojem ima klasike, panka i svih stilova zajedno, koje sam pokušao da objedinim. Mogli ste primijetiti da je bilo dosta frizura sa uvijenom kosom. Razlog za to je što svakog dana viđamo naše sugrađanke sa ravnom, ispeglanom kosom. Pokušao sam da im pokažem da sa malim promjenama njihova kosa može izgledati lijepo i drugačije od onoga na šta smo već svi navikli", kazao je za “Vijesti” Ilija Barjamović, vlasnik i frizer studija „Ilija“.

Trend za novogodišnje praznike

Tokom revije, prisutni su mogli vidjeti frizure koje će po mišljenju ovog frizerskog studija biti u trendu tokom novogodišnjih praznika. Pored svakodnevnih i ujedno svečanih frizura za žene, muškarci su takođe imali priliku da pogledaju kako da od kratke kose naprave nešto interesantno.

"Pokazao sam kako jedna kratka, muška frizura može da izgleda urbano. Treba naglasiti da čovjek za tako nešto mora imati znanje, majstori su majstori", rekao je nakon revije Barjamović.

"Treba naglasiti da čovjek za tako nešto mora imati znanje, majstori su majstori", rekao je nakon revije Barjamović.

„Neka posjete moj frizerski studio“.

Pored savjeta o tome šta je aktuelno, šta se može napraviti bez frizera i koja frizura će dobro stojati, Ilija je otkrio da ne vjeruje preparatima koji se prave u kućnoj varijanti.

"Tehnike i hemije svakog dana napreduju i usavršavaju se, tako da pored raznih kozmetičkih preparata nisam za kućne proizvode koje možete sami da napravite", poručio je on.

Bonus video: