Nova kolekcija Anastazije Miranović "Kaputom kroz stilove"

Ni kada je ova kolekcija u pitanju, Anastazija nije zaboravila na eleganciju koja je kako kaže, “zajednička crta svim njenim radovima”
99 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 14.11.2011. 10:58h

Istoričarka umjetnosti i modna dizajnerka Anastazija Miranović je u hotelu “Grand” na Cetinju predstavila svoju četvrtu kolekciju.

Ova umjetničko- modna priča specijalno je rađena za proslavu rođendana Prijestonice, a prisutni su imali priliku da vide ženske kapute. Kolekcija od preko 30 kaputa je neo-retro stil, kome je Miranovićka dala svoj lični pečat.

“Kaputom kroz stilove”, kako je i naziv ove revije, Anastazija je predstavila kroz tri cjeline po desetak kaputa kako klasičnih, tamnih tonova, tako i one jarkih i pastelnih boja, kombinovane s krznom. Njenu novu kolekciju sačinjavaju pretežno deblji kaputi, sa nekoliko modela laganije teksture namijenjeni ženi sa stilom koja želi da istakne svoju osobenost.

Ni kada je ova kolekcija u pitanju, Anastazija nije zaboravila na eleganciju koja je kako kaže, “zajednička crta svim njenim radovima”.

Uz kolekciju kaputa predstavljen je i aksesoar sastavljen od beretki, šešira, šalova i rukavica.

Njenoj reviji prisustvovali su, između ostalih gradonačelnik Cetinja Aleksandar Bogdanović, ministar saobraćaja i pomorstva Andrija Lompar, modna kreatorka Branka Asanović, direktorica Agencije za zaštitu životne sredine Daliborka Pejović, reditelj Draško Đurović.

Galerija

Bonus video: