Modni trendovi za jesen

Ove godine jesenji trendovi se ne razlikuju mnogo od onih prethodnih godina, ali dizajneri ipak nijesu bili bez posla. Bavili su se novim verzijama već popularnih stilova cipela.
0 komentar(a)
Ažurirano: 28.10.2011. 19:34h

Debela štikla

Ako vam je već dosadio prošlogodišnji trend vrtoglavo visokih štikli sa ultratankom štiklom, obradovaće vas što se cipele sa malo debljom potpeticom ponovno vraćaju u modu. Dvostruki pogodak ćete napraviti ako izaberete cipele od antilopa koje su trenutno veoma popularne.

Cipele sa platformom

Utisak da ste viši za desetak centimetara osim vrtoglavo visokih “stileto” štikli, kao i onih sa malo debljom petom, sada možete postići i uz malu pomoć platformi. Ovaj stil favorit je dizajnera Marka Džejkobsa, koji ih je predstavio na svojim revijama, a ovaj trend cipela, savjetuju modni stručnjaci, najbolje bi bilo uskladiti sa stvarima koje su inspirisane muškim odjevnim predmetima.

Printovi reptila

Egzotične životinjske kože omiljene su kada je riječ o proizvodnji torbica i cipela, a ove sezone je posebno aktuelna zmijska koža. Bilo bi najbolje da kupite one sa četvrtastim vrhom, umjesto zaobljenim, koji je konačno otišao na zasluženi odmor

Pertle

Cipele sa pertlama bile su posebno aktuelne tokom proljeća, a svoj zadatak obavljaju i ove jeseni. Iako samo vezivanje ponekada može biti zamorno, dodatni napor itekako se isplati zbog krajnjeg rezultata.

Mašnice

Ovaj romantični dodatak ima nešto bajkovito u sebi i neodoljivo podsjeća na priču o Pepeljugi i njenoj cipelici. Mašna na cipeli, još ako je od satena, xxl veličine i na totalno neočekivanom mjestu-na gležnju ili peti, pretvara cipelu u najpoželjniji trendi dodatak sezone.

Torbe srednje veličine

I za kraj ništa ne može toliko upotpuniti vaš izbor obuće kao dobra torba. Ove jeseni moderne su torbe srednje veličine. Dovoljno velike da vam u nju stane sve potrebno, a ipak dovoljno male da vam torba ne bude preteška. Ove sezone u modi je krzno, pa su tako krznene torbe apsolutni hit. Naravno, ali to više ne treba ni napominjati mislimo na umjetno krzno. Osim torbi sa krznenim detaljima u trendu su torbe sa bilo kakvim detaljima. Ukrasni kaiševi, rese, zatvarači, džepovi i slični dodaci neizostavni su na modernoj torbi.