Milica Đuretić ponosna vlasnica najljepše kose u Crnoj Gori

Na pitanje kako će potrošiti osvojeni novac kratko je izjavila: "Razmisliću" i dodala kako će sigurno dio izdvojiti za njegu kose
208 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 02.10.2011. 12:43h

Milica Đuretić (20) pobjednica je prvog izbora za najljepšu kosu Crne Gore koji je kompanija "Biomelem" organizovala u Delta Cityju.

Milicu je za pobjednicu izabrao stručni žirija u kome su bili vlasnik Biomelema, i poznati frizeri, šminkeri, fotografi, predstavnici kompanija koji su podržali ovaj izbor kao i najljepša žena Crne Gore Maja Maraš.

Pobijedivši na takmičenju ova djevojka postala je zaštitno lice kompanije "Biomelem" i osvojila vaučer u iznosu od 500 eura.

Novinarski žiri je bio saglasan sa stručnim tako da je Đuretićeva osvojila i boravak u hotelu "Xanadu" u Kumboru za dvoje.

Drugo mjesto osvojila je Marija Pejić koja je dobila vaučer u vrijednosti od 100 eura, a trećeplasirana Renata Gojković dobila je vaučer od 50 eura.

"Svaka djevojka treba da vjeruje u sebe, tako da sam i ja vjerovala u pobjedu", kazala je Milica Đuretić.

Na pitanje kako će potrošiti osvojeni novac kratko je izjavila: "Razmisliću" i dodala kako će sigurno dio izdvojiti za njegu kose.

Drugoplasirana Marija Pejić nije krila da je očekivala pobjedu.

"Mislim da imam najljepšu kosu i očekivala sam prvo mjesto, ali nisam razočarana, zadovoljna sam", saopštila je ona.

Renata Gojković, trećeplasirana, prezadovoljna je osvojenim mjestom jer smatra da je konkurencija bila jaka, a za svoju kosu kaže da je potpuno prirodna.

Pored njih u finalu su se našle i Vesna Đukić, Marija Ašanin, Milena Čarapić, Milica Šćekić, Anđela Čampar, Nevena Sijerković, Jelena kovačina, Vanja Lukić, Dinela Mudreša i Marija Pavićević.

Finalistkinje su prvo pistom šetale sa puštenim kosama, a onda je na bini tim Zorana Vukčevića Creative Studio Image napravio svakoj različitu frizuru. Brzina i domišljatost ove ekipe učinili su da izbor poprimi karakter svjetskih takmičenja. Djevojke su potom opet šetale nakon čega je usljedilo i glasanje.

Na kastingu 500 djevojaka

Organizatori su saopštili da se na kasting za ovaj izbor pojavilo se 500 djevojaka. Domaćin događaja bila je Jelena Petković koja je na bini sem finalistkinja ugostila i FreeJacka koji je prisutne pozdravio sa pjesmom „Uspomena“ i ponudio pobjednici takmičenja da se nađe u njegovom sledećem spotu.

Na sceni se pojavio i Lazar Lazarević koji je otpjevao numeru „Zalutao“. Binom je prošetala i Stanka Radusinović model tima Zorana Vukčevića.

Galerija

Bonus video: