Lejla Lopes iz Angole nova Mis Univerzum, Nikolina mis simpatičnosti

Sa prostora bivše Jugoslavije najbolji plasman ostvarila je Mis Kosova Afredita Drešaj koja se plasirara u top 20
107 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 13.09.2011. 07:15h

Titulu Mis Univerzuma ponijela je 25-ogodišnja Lejla Lopes iz Angole, čime su demantovane prognoze da će ta titula ponovo pripasti nekoj od ljepotica iz Južne Amerike.

Posljednjih 10 godina čak sedam Mis Univerzum bilo je iz neke od zemalja Latinske Amerike. Ovoga puta samo je mis Brazila osvojila treće mjesto.

"Sada ću morati naporno da radim i da pokušam da ostanem na zemlji", rekla je novinarima uplakana nova Mis Univerzuma, koja je ranije kazala da želi da završi fakultet za menadžment i postane poznata poslovna žena u svojoj zemlji.

Prva pratilja je Olesija Stefanko iz Ukrajine, a druga Prisila Mačado iz Brazila.

Top 5 zatvorile su Šemsi Supsup sa Filipina i Žilin Luo iz Kine.

U top 10 plasirale su se još Šeri-Li Bigs (Australija), Žoana Solano (Kosta Rika), Lauri Tileman (Francuska), Šeldri Saez (Panama) i Laura Gonkalvez (Portugal).

Predstavnica Crne Gore Nikolina Lončar nije se plasirala među 20, ali se iz Brazila vraća sa titulom - naime Mis Crne Gore osvojila je nagradu za mis simpatičnosti.

Sa prostora bivše Jugoslavije najbolji plasman ostvarila je Mis Kosova Afredita Drešaj koja se plasirara u top 20.

Više od milijardu gledalaca iz 190 zemalja pratilo je takmičenje koje je deveti put organizovano u Latinskoj Americi, ali prvi put u Brazilu.

Galerija

Bonus video: