Kladionice: Nikolina Lončar je daleko od Mis Univerzuma

Kvote za našu predstavnicu kreću se od 100 do 150, dok su recimo za američku misicu šest ili sedam
0 komentar(a)
Ažurirano: 08.09.2011. 16:15h

Ako je vjerovati online kladionicama, Nikolina Lončar - crnogorska predstavnica na izboru za Mis Univerzuma proći će neslavno.

Prema rang-listi favorita koja je sastavljena na osnovu kvota koje nude online kladionice crnogorska misica ima bolje šanse samo u odnosu na mis Novog Zelanda i mis Nigerije.

Na prvom mjestu na pomenutoj listi nalazi se mis Sjedinjenih Američkih Država, a slijede predstavnice Kine, Australije, Filipina, Venecuele, Kanade, Finske...

Kvote za našu predstavnicu kreću se od 100 do 150, dok su recimo za američku misicu šest ili sedam. Tradicionalno kladioničari nisu naklonjeni crnogorskim ljepoticama koje iz godine u godinu zauzimaju dno liste učesnica, a hoće li ove godine Nikolina uspjeti da ih pobijedi, vidjećemo uskoro.

Misica trenutno na pripremama

Nikolina Lončar trenutno se nalazi u Sao Paolu, u Brazilu, na pripremama za izbor za Mis Univerzuma čije će se ovogodišnje, jubilarno 60. izdanje, održati u ovom gradu 12. septembra.

Prošlogodišnja pobjednica, Meksikanka Himena Navarete krunisaće svoju nasljednicu, koja će biti odabrana među 89 takmičarki.

Prema navodima na njenoj Facebook stranici, Lončarova je juče imala prvi intervju sa sudijama.

"Bila sam prirodna, samouvjerena i zabavna"

"Bila sam prirodna, samouvjerena i zabavna u isto vrijeme. Sve je prošlo dobro! Pitali su me kako se osjećam povodom činjenice da sam najmlađa od svih učesnica", piše ona.

U isto vrijeme Lončarova je na svoj Facebook "zid" postavila snimak intervjua sa predstavnicom Japana uz komentar "pa sad pričajte o tigrovima u Africi", aludirajući na svoj intervju u kojem je na pitanje "da si životinja, koja bi životinja bila?" izjavila da bi bila tigar, između ostalog, zbog toga što tigrovi žive u Africi, a ona voli Afriku.

Nešto ranije na svoju stranicu postavila je i link na kojem se može pogledati dokumentarni film "Tigrovi u Africi".

Bonus video: