Fashion show u Starom Baru

Inspirisan modelima Kim Kardašijan, Lazar Ilić je predstavio kolekciju “ za jaku i samouvjerenu ženu”
0 komentar(a)
Ažurirano: 07.08.2011. 10:10h

Ambijentalna sredina Starog grada u Starom Baru sinoć je bila pozornica IV Fashion show Bar 2011 koji je u okviru XXIV Barskog ljetopisa organizovala agencija “Monden Models”” pod pokroviteljstvom Opštine Bar.

“Noć crnogorske mode” otvorena je, kako je najavljeno, premijernim predstavljanjem kolekcije proljeće-ljeto 2011. sa potpisom najpoznatije crnogorske modne dizajnerke Marine Banović.

Ovu kolekciju karakterišu bijela i bež boja.

Potom je Branka Asanović predstavila svoju kolekciju “Svjetlost” rađenu u pamuku, svili i ripsu.

Inspirisan modelima Kim Kardašijan, Lazar Ilić je predstavio kolekciju “ za jaku i samouvjerenu ženu”, a reviju je okončala Violeta Basta čije je viđenje ulične mode inspirisano brazilskom favelom.

Za frizure manekenki bio je zadužen modni studio “Zoran”, za šminku Ljubica Bulatović i “Prestiž”, koreografiju Vesko Ninković, a produkciju događaja je po običaju visokoprofesionalno odradio podgorički “Takt”.

U publici su bili i ministarka za nauku i razvoj dr Sanja Vlahović, predsjednici Opštine i SO Bar Bar Žarko Pavićević i Branka Nikezić, potpredsjednik Opštine Dragan Simović, politički direktor DPS Branimir Gvozdenović, Jusuf Kalamperović, privrednici Dragan Brković, Slobo Pajović, Radenko Radojičić…

Galerija

Bonus video: