Nikolina Lončar iz Pljevalja predstavlja Crnu Goru na izboru za Mis univerzuma

Spremna sam za ovo takmičenje i uzbuđena jer je ostalo nešto manje od dva mjeseca
330 pregleda 0 komentar(a)
Nikolina Lončar, Foto: Privatna arhiva
Nikolina Lončar, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 31.05.2011. 19:16h

Nikolina Lončar iz Pljevalja predstavljaće Crnu Goru na predstojećem takmičenju za Mis univerzuma, koji će biti održan u Sao Paolu.

“Kada sam 2009. proglašena za prvu pratilju i Mis fotogeničnosti trebalo je da predstavljam Crnu Goru, ali sam imala samo 16 godina i zbog propozicija takmičenja nijesam mogla da učestvujem na izboru za Mis univerzuma, pa je moje predstavljanje prolongirano kada napunim 18. Od tada sam se, kao i ranije, bavila manekenstvom, učestvovala na nekim manifestacijama u Crnoj Gori i Srbiji, a često sam bila gost događaja koje je organizovala Vesna Jugović de Vinča”, kaže za “Vijesti” Lončareva.

Ona dodaje da je vlasnica agencije Miss Yu, koja organizuje izbor za Mis Crne Gore, prezadovoljna njenim izgledom i znanjem engleskog jezika, i dodaje da je spremna da na najbolji način predstavi Crnu Goru na predstojećem izboru ljepote.

“Nijesam očekivala da će me pozvati ove godine i bila sam iznenađena. Spremna sam za ovo takmičenje i uzbuđena jer je ostalo nešto manje od dva mjeseca. Mi već moramo biti tamo 28. avgusta, a ostaćemo do 28. septembra. Na izboru ću nositi haljinu Marije Šabić”, priča Lončareva.

Na pitanje kako će predstaviti sebe i zemlju odakle dolazi, Lončareva kaže:

“Sebe kao samouvjerenu, pouzdanu, ambicioznu osobu, dok Crnu Goru kao državu koja ima predivne prirodne ljepote. Takođe ću napomenuti poznate ličnosti koje su uspjele da iz malog grada kao što su Pljevlja budu poznate u svijetu, a među njima su sportisti Damir Čakar i Slavko Vraneš. Drago mi je što sam jedna od rijetkih manekenki iz mog grada koje su dobile mogućnost da uspiju u svijetu modelinga”.

Bonus video: