Trikovi za oblačenje za žene sa oblinama

Kim savjetuje da sve što nosite treba dobro da odgovara proporcijama vašeg tijela i da ćete za to vjerovatno trebati krojač, koji će preraditi odjeću iz prodavnica ili vam sašiti nešto po mjeri.
121 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 20.05.2011. 12:13h

Želite uvijek da izgledate skoro pa savršeno, dotjerano, uglađeno, ali vam to ipak ne polazi za rukom u svakom trenutku.

Popularna američka starleta Kim Kardašian ima savjete da budete supermodel da biste izgledali poput milion dolara. Evo šta Kim savjetuje?

1. Nađite dobrog krojača

Kim savjetuje da sve što nosite treba dobro da odgovara proporcijama vašeg tijela i da ćete za to vjerovatno trebati krojač, koji će preraditi odjeću iz prodavnica ili vam sašiti nešto po mjeri. Ona kaže da nekada veliku razliku čini samo skraćivanje haljne za nekoliko centimetara.

2. Istaknite struk

Kim kaže da treba da pokažite svoj uski struk! Smatra da će nošenje pojasa izbrusiti vaš styling.

3. Izbjegavajte prevelike topove i haljine

Kim kaže da topovi izgledaju dobrona Nikol Riči i ženama slične građe, ali smatra da preveliki topovi i haljine ne izgledaju dobro na tijelu koje ima obline.

-Mogu od vas vizuelno učiniti trudnom ili čak neurednoga izgleda. Radije isprobajte maksi haljinu.- savjetuje ona.

4. Prihvatite svoje tijelo

Kim kaže da bi svaka žena od konfekcijskog broja 34 do 48 trebala bi ima neki predmet poput Spanxa.

-Čvrsti elastin koji obuzdava obline i stvara lijep i čvrst oblik tijela, odličan je izbor za sve bujnije žene, a dobro stoji i mršavicama. I odlično je što se u njima ne vidi donje rublje.- smatra ona.

5. Volite svoje obline

Kim savjetuje: Budite samouvjerene i ponosne na svoje tijelo, to je jako seksi. Volim da pokazujem svoje obline, a danas ima mnogo dizajnera, poput Antonija Berardija, Preen, Altuzzare i drugih, koji razumiju potrebe žene s oblinama.

Bonus video: