Bjonse otkriva svoja stilska pravila

„Trenutno su mi omiljeni dizajneri Alexander McQueen i Jean Paul Gaultier. Njihova odjeća je ženstvena, seksipilna i moderna“.
0 komentar(a)
Ažurirano: 27.04.2011. 15:23h

1. Modni dodaci

„Nisam potpuno obučena ako nemam naušnice. Uvijek nosim velike naušnice. Privatno ne volim mnogo prstenja i narukvice, ali ih nosim na crvenom tepihu“.

2.Dizajneri

„Trenutno su mi omiljeni dizajneri Alexander McQueen i Jean Paul Gaultier. Njihova odjeća je ženstvena, seksipilna i moderna“.

3. Uzori

„Charlize Theron je uvijek lijepa i ženstvena, Halle Berry je elegantna i prefinjena, također volim Cher i Dianu Ross koje kao prave zvijezde nikada nisu igrale na sigurno“.

4. Stil se može mijenjati

„Dok sam odrastala izgledala sam kao dječak. Tada sam počela da pjevam i tražila uzore u pjevačicama poput Tine Turner. Bile su mi prekrasne i pomislila sam kako želim da tako izgledam“.

5. Svaka prilika ima svoj kodeks

„U svome privatnom životu mnogo sam konzervativnija osoba, međutim uvijek uređena. Ako idem na odmor i znam da me niko neće vidjeti, svejedno nosim farmerice koje mi odgovaraju, lijepe pamučne majice, kupaće kostime i modne dodatke. Naučite da uživate u modi i da birate lijepe stvari bez obzira u kakvoj se prilici našli“.

Bonus video: