Sve modne transformacije Dženifer Lopez

S frizurama je Dženifer eksperimentisala vrlo malo. Duga smeđa kosa toplih nijansi njen je zaštitni znak već godinama.
54 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 15.04.2011. 12:40h

Pjevačica i glumica Dženifer Lopez tokom svoje dugogodišnje uspješne karijere mijenjala se kako su se mijenjali modni stilovi, ali uvijek je ostala dosljedna sebi i svom prepoznatljivom stilu.

Od vrckave latino djevojke razbarušene loknaste kose, kakvu je pamtimo još iz vremena 'Jenny from the Block', Dženifer Lopez mijenjala se iz godine u godinu do pažljivo dotjerane elegantne dame kakvom se sada prikazuje na manje-više svim javnim nastupima.

Ta promjena se najviše primijeti u modnom stilu koji je s godinama pročistila od šarenih, pomalo kičastih kreacija kakvima je znala nerijetko iznenaditi. Dženifer je srećom s godinama shvatila da je jednostavnost ključ uspjeha, pa je sada najčešće viđamo u jednobojnim kreacijama jednostavnog, ali zato vrlo ženstvenog kroja koji odlično naglašava njene obline.

Velik modni uticaj na nju izvršila je Viktorija Bekam sa kojom se družila neko vrijeme i koja ju je naučila da i jednostavne stvari mogu biti jako privlačne i poželjne.

S frizurama je Dženifer eksperimentisala vrlo malo. Duga smeđa kosa toplih nijansi njen je zaštitni znak već godinama. Tek nekoliko puta odvažila se na promjenu boje, uglavnom je mijenjala tek nijanse i gustoću pramenova. Vjerna je dugoj kosi, čija dužina varira zavisno od trendova, ali uglavnom je to ispod ramena. Najveća promjena bile su šiške na koje se odvažila 2009.

Bonus video: