Boki 13 obilježio drugo veče Royal Fashiona

Publika je imala prilike da vidi 35 kreacija Marine Banović, koja je inspiraciju našla u Mariji Antoneti
130 pregleda 0 komentar(a)
Royal Fashion, Foto: Boris Pejović
Royal Fashion, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 13.04.2011. 07:03h

Drugo veče 9. Royal Fashiona, koji se održava u šoping molu Delta City protekao je u znaku crnogorskih dizajnera Marine Banović, Borisa Ćalića i Branke Asanović.

Publika je imala prilike da vidi 35 kreacija Marine Banović, koja nas je vratila svojim modelima nekoliko vjekova unazad, a inspiraciju kako je kazala našla je u Mariji Antoneti, te korsetima i haljinama dočarala istorijsku priču baroka, i rokokoa.

Njen kolega Boris Ćalić, dobitnik nagrade za najboljeg crnogorskog dizajnera u 2010. osvojio je posjetioce ove modne manifestacije muškom kolekcijom “Crusing Speed”.

On je ponovio da je kolekcija ispirisana muškarcem koji je u stalnom pokretu, koji nije spreman na kompromise. Odiše ležernošću i hedonizmom, a opet nosi određenu dozu ozbiljnosti i odmjernosti.

Drugo veče ove tradicionalne modne manifestacije zatvorila je Branka Asanović, koja se predstavila haljinama koje naglašavju ženstvenost, te i ona nas vratila u neka davnija vremena kada je ženska ljepota isticana u prvom planu.

Zvijezda revije bio je makedonski šou-men Boki 13, dok su između ostalih drugoj večeri Royal Fashiona prisustvovali i pjevačice Andrijana Božović, Vesna Milačić Kaja, njihove kolege Bojan Jovović, bane Nedović, Danijel Alibabić, te manekneka Jelena Šćepanović.

Bonus video: