Fashion Connection - korseti u stilu Lejdi Gage

Prikazivanje kolekcija poznatih brendova iz Turske Dagijaa i Ceyoa obilježiće muzičko scenski performans crnogorskog glumca Slavka Kalezića.
71 pregleda 0 komentar(a)
Maja Perović, Foto: Đorđe Živaljević
Maja Perović, Foto: Đorđe Živaljević
Ažurirano: 24.03.2011. 15:25h

Na ovogodišnjem, sedmom Fashion Connectionu koji se održava 1. i 3. aprila u Podgorici i Budvi u organizaciji agencije “Mondaine Models”, biće prikazane najnovije kolekcije modnih brendova i kretora iz zemlje i regiona.

Tako će 1. aprila posjetioci u šopping centru “Mall of Montenegro” imati prilike da pogledaju revije Dagi i Ceyo, Codentry i Marine Nikolić, Ivane Murišić kao i ADL-a.

Prikazivanje kolekcija poznatih brendova iz Turske Dagijaa i Ceyoa obilježiće muzičko scenski performans crnogorskog glumca Slavka Kalezića.

"Naša najpoznatija dizajnerka Marina Nikolić, u okviru druge revije, uz izuzetno kvalitetan teksas brenda “Codentry”, premijerno će predstaviti kolekciju korseta, inspirisanu, svjetskom atrakcijom, Lejdi Gagom.

Mlada dizajnerka Ivana Murišić će, prve večeri, predstaviti kolekciju pod nazivom “Wayang Kulit” (marionetsko pozorište sjenki), dok će veče zatvoriti revija vodećeg ženskog modnog brenda u Turskoj, ADL-a, u kojoj će se kao gost pojaviti, poznati maneken, gost iz Beograda, Vladimir Cvetković" kazale su organizatorke manifestacije Jasna Božović i Danijela Popović.

One su dodale da će u hotelu “Maestral”, 3. aprila biti održan “PG Sound Fashion Day” , u okviru kojeg će se predstaviti mladi dizajneri Lazar Ilić, Nataša Pejović i Violeta Basta, dok će manifestaciju zatvoriti modna kuća “Mona” sa novom kolekcijom za sezonu proljeće -ljeto 2011.

" Želimo da izrazimo zadovoljstvo što su se, u fokusu ovog “Fashion Connectiona” našla četiri mlada crnogorska dizajnera koji prvi put izlažu modele.

Modna agencija “Mondaine Models” će svakog narednog puta davati prednost, prostor, sredstva i priliku mladim, talentovanim i obrazovanim dizajnerima kako bi crnogorska modna scena napokon imala sadržaj kakav i zaslužuje.

Sve koreografije radiće Jelena Mladenović iz Beograda, za frizuru će se pobrinuti provjerena ekipa Zorana Vukčevića, za šminku Ljubica Bulatović, a producent je Dubravka Vujošević.

Zaštitno lice 7. Fashion Connectiona je poznata manekenka Maja Perović dok je oficijelni fotograf Đorđe Živaljević koji i potpisuje promo fotografiju" kažu organizatorke.

Poslije revije, biće upriličen after party u casinu hotela, a tom prilikom nastupiće Danijel Alibabić.

Bonus video: