Kejt Vinslet gola reklamira Lancome

Kejt je inače pobornica zdravog starenja lišenog botoksa i fotošopa ovaj put nije se bunila kada su joj ispeglali lice za razliku od poziranja za GQ iz 2003. godine.
0 komentar(a)
Ažurirano: 09.03.2011. 16:47h

Iako su njena prirodna ljepota i prefinjeni stil bili razlog angažovanja za brend Lancome, na promotivnim fotografijama, završnu riječ ipak je imao fotošop.

Savršeno ispeglanog lica bez ijedne nesavršenosti Vinslet reklamira Lancome-ov novi ruž za usne L'Absolu Nu. U novoj kampanji na fotografijama koje je radio Mario Testino dobitnica Oskara naime, pozira gola pokrivena samo čaršavom, prenosi tportal.hr.

'Mislim da je ruž za usne najbolji prijatelj ženstvenosti i mislim da se u kozmetičkoj industriji sada zaista razvijaju odlični ruževi za usne', rekla je Vinslet. 'L’Absolu Nu je mekan postojan i jako seksi.

Kejt je inače pobornica zdravog starenja lišenog botoksa i fotošopa ovaj put nije se bunila kada su joj ispeglali lice za razliku od poziranja za GQ iz 2003. godine. Naime, njezina fotografija na naslovnici tog magazina bila je obrađena do neprepoznatljivosti, a fotografi su glumici toliko stanjili struk i noge da je javno progovorila kako ona ne izgleda tako.

'Rekla sam da ja ne izgledam tako i da nijesam izgubila 13 kilograma. Nijesam ljuta na magazin, ali morala sam da kažem javno da nemam namjeru tako da izgledam', rekla je Vinslet.

Uprkos uspješnoj karijeri glumica je odlučila da se zbog uloga neće pomlađivati raznim estetskim tretmanima te da će starjeti dostojanstveno.'Imam dvije bore na čelu koje se jasno vide', rekla je prije dvije godine, dodajući kako će radije biti žena za koju će reći da izgleda starije nego žena za koju će reći da izgleda zaleđeno.

Bonus video: