Džins od glave do pete

Kvalitet je uvijek u modi, a tako i Levi\'s. Ove sezone dragi vam i poznati brend slavi američki način života. Kolekcija za jesen i zimu inspirirana je arhetipovima - mladima punim života, čvrstih stavova, nade i slobode.
89 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 26.01.2011. 16:39h

Paleta boja za sezonu moderna je i puna samopouzdanja, poigrava se nijansama plave od dubokih, gotovo crnih nijansi okeana do prozračnih plavih nijansi neba. Obrade su iznošene poput najdražih traperica u našem ormaru, a ipak svježe - u skladu s ključnim trendom sezone – "Džins od glave do pete, nošen sa stavom".

Kolekcija za muškarce i žene

Levi's modna priča za sezonu obiluje džins jaknama, farmerkama i chambray košuljama i iznošenim obradama džinsa u modelima poput 501 i 501 za žene. Majice su jednostavne, čistih linija, sa prugicama ili tipografskim uzorkom. Chinos farmerice su i dalje u trendu u kombinaciji s prugastim i kariranim košuljama.

Kolekcija crpi inspiraciju iz američkih univerziteta - jakne sa šal-ovratnicima, klasične bejzbol jakne i majice s printevima sportskih maskota za muškarce, a nježnih cvjetnih uzoraka za žene. Što se ženskog dijela kolekcije tiče, novost je ta što je stigla nova ženska linija farmerica – Curve ID koje se savršeno prilagođavaju oblinama tijela.

Posljednji dio kolekcije nosi u sebi jaki rock ‘n roll buntovnički naboj koji je nesporno dio Levi’s-a. Motorističke jakne, karirane košulje, rock n’ roll majice daju"rock star" izgled muškoj i ženskoj kolekciji.

Bonus video: