Frizura boje duge

Kombinacija od nekoliko jarkih nijansi odgovara isključivo hrabrim osobama koje vole da budu u centru pažnje i umiju da se izbore sa neizbježnim negativnim komentarima.
0 komentar(a)
Ažurirano: 21.01.2011. 14:22h

Novi trend ekstremno uočljivih krajeva kose polako osvaja svjet poznatih. Kontroverzne pevačice Lejdi Gaga i Niki Minaž, kao i obično, nijesu mogle da izdrže i prije drugih su požurile da najave dolazak šokantnih frizura.

Dovijajući se na različite načine kako da privuku pažnju, slavne dame objeručke su prihvatile novi trend u bojenju kose. Jarke nijanse smjenjuju se niz guste pramenove, najčešće perika (jer, ipak, ne žele da oštete svoju kosu), kako bi na kraju rezultat bio što efektniji. Niki Minaž voli da kombinuje pet ili više nijansi

Među prvima koje su na glavi napravile vatromet boja bile su, naravno, Lejdi Gaga, Dru Barimur i pjevačica koja je sve češće na listama ekscentrično odjevenih slavnih ličnosti Niki Minaž.

Prema ocjeni stručnjaka, tamnoputa muzičarka priprema se da bude žestoka konkurencija Lejdi Gagi i to ne samo zato što je hip-hop umjetnik, već i zbog toga što obje imaju sklonost ka šokantnim odjevnim kombinacijama.

Među prvima koje su na glavi napravile vatromet boja bile su, naravno, Lejdi Gaga, Dru Barimur i pjevačica koja je sve češće na listama ekscentrično odjevenih slavnih ličnosti Niki Minaž.

Veteranka među umjetnicima neobičnog imidža Lejdi Gaga na dodjeli Američkih muzičkih nagrada 2010. godine pojavila se u zloglasnoj haljini od mesa, sa korjenjem jorgovana i pastelno plavim loknama. Dobitna kombinacija obezbijedila joj je mjesto na listi najgore obučenih poznatih žena.

TV voditeljka i manekenka Aleksa Čang prihvatila je tehniku bojenja kose, ali njenu suptilniju formu - korijen i srednji dio kose farba se u tamnije prirodne nijanse, dok su krajevi svjetlosmeđeg kolorita.

Uprkos tome što je sve više djevojaka koje prate ovako neobične savjete frizera, modni stručnjaci podsjećaju da je najvažnije da frizura prati ličnost. Preciznije, kombinacija od nekoliko jarkih nijansi odgovara isključivo hrabrim osobama koje vole da budu u centru pažnje i umiju da se izbore sa neizbježnim negativnim komentarima.

Bonus video: