Moderno i udobno: Štikle za cijeli dan

Cipele sa blok petom zadovoljiće žene koje ne žele da se odreknu dodatnih centimetara, ali bi rado izbjegle bolna stopala na kraju dana
2520 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Instagram
Ilustracija, Foto: Instagram

Glumica i preduzetnica Reese Witherspoon odlučila je da svoj modni brend Draper James udruži sa italijanskim proizvođačem obuće i nastale su cipele koje će oduševiti žene širom svijeta, ne samo izgledom već i udobnošću.

Visoka peta i udobnost obično ne idu ruku pod ruku, zato je većini žena problem da cijeli dan izdrže u neudobnim štiklama. Rješenje mogu biti cipele sa blok petom - nižom i stabilnom potpeticom koja će zadovoljiti one koje ne žele da se odreknu dodatnih centimetara, ali bi rado izbjegle bolna stopala na kraju dana.

Reese Witherspoon prepoznala je modni potencijal ovih prolećnih i ljetnjih cipela pa je udružila snage s proizvođačem obuće M. Gemi i izbacila svoju kolekciju sandala, piše Gloria.

Svestrana glumica nije skrivala oduševljenje oko nastale saradnje. 'Volim da radim sa drugim firmama i dizajnerskim kućama koje vode žene bez obzira na doba godine, ali zaista je uzbudljivo pokrenuti sve ovo upravo tijekom mjeseca posvećenog ženama. U ovu saradnju su bile uključene brojne snažne žene i sve mi smo oduševljene kako je ispalo', kazala je Witherspoon.

Bonus video: