Džulija Roberts se odrekla duge kose: Sada ima 'super lob'

Iako izgleda da svi u Holivudu biraju sve kraće frizure, one nijesu za svakoga, ali bi zato novi rez koji je odabrala glumica Džulija Roberts mogao biti
3418 pregleda 0 komentar(a)
Džulija Roberts, Foto: MIKE BLAKE
Džulija Roberts, Foto: MIKE BLAKE

Iako modni stručnjaci najavljuju dominaciju strogog, ravno rezanog boba, glumica Džulija Roberts odlučila je da zažmi na trendove i odabrala dužu verziju popularnog reza koji je mnogo lakše održavati, a i lakše će 'pasti' onima kojima je teško da se odreknu svoje duge kose.

Iako izgleda da svi u Holivudu biraju sve kraće frizure, one nijesu za svakoga, ali bi zato novi rez koji je odabrala glumica Džulija Roberts mogao biti. S obzirom na to da je prepoznatljiva po svojoj dugoj, valovitoj kosi, glumica je odabrala za sebe poprilično drastičnu promjenu - asimetričan lob.

Duža verzija boba idealna je za one koji ipak ne žele da jako skrate svoju dugu kosu, a zaželjeli su se novog izgleda. Džulija se prepustila u ruke svog dugogodišnjeg frizera Sergeja Normanta koji je postepeno šišanu dugu kosu skratio na lob koji seže taman do ključne kosti. Pri tome nije odabrao strogi, ravni rez, kakav smo dosad imali prilike vidjeti na nekoliko zvijezda među kojima je i manekenka Irina Shayk. Baš kako i slavnoj glumici pristaje, Džulija Roberts je dobila razbarušeni lob čiji je prednji dio nešto duži od kose pozadi, a valovita kosa naglasila je njenu zlatno-plavu nijansu.

Long bob je jedna od frizura koja pristaje većini i ne zahtijeva mnogo truda oko održavanja. Rez do ramena najbolje stoji onima s okruglim licem, ovalno lice može nositi sve dužine , dok oni sa srcolikim ili četvrtastim licem treba da odaberu kraći lob, onaj koji je taman ispod vilice. Za one s rijetkom kosom bolji će izbor biti ravno rezani lob, dok će gusta kosa ljepše "padati" ako se malo prorijedi, a kovrčavima će najbolje pristajati upravo asimetričan lob.

Bonus video: