White field fashion night u Bijelom Polju

1501 pregleda 0 komentar(a)
Sa revije, Foto: Jadranka Ćetković
Sa revije, Foto: Jadranka Ćetković
Ažurirano: 29.03.2019. 22:30h

U City parku u Bijelom Polju večeras je održan prvi White field fashion night. Modnom pistom večeras je prošetao veliki broj mladih ljudi.

Po prvi put Bjelopoljci su imali priliku da vide modele priznatih kreatora, kao što su Istok Bratić i Vladanka Celić, a svoj rad predstavio je i mladi Bjelopoljac Boban Šćekić.

"Dago mi je što imam priliku da u svom gradu predstavim svoje prve kreacije. Nadam se da će se one dopasti mojim sugrađanima. Reviju su otvorili modeli koji nose teksas, potom i elegantne kreacije", kazao je Šćekić, dodajući da na ovom izdanju radi od prošle godine.

Svoj rad na reviji predstavio je i poznati frizer Eldin Krivošić, prvak svijeta u u fantasy stilu. U zabavnom dijelu programa Bjelopoljce je zabavljao bend “Orion”.

Direktorica MPN models management, Milica Varagić je kazala da oduševljena interesovanjem koje su Bjelopoljci pokazali za ovu reviju.

"Modnom pistom večeras je prošetao veliki broj mladih ljudi. Bjelopoljke su mogle vidjeti i odabrati kreacije koje mogu nositi na maturskoj večeri, tako da se nadam da su prisutni zadovoljni. Ovo je samo početak onoga što će naša agencija uraditi u predstojećem periodu”, kazala je Varagić.

Događaj je organizovala modna agencija MPN models management.

Bonus video: