Haljine kakve morate imati: Tri nezaobilazna dezena

'Vječiti' dezeni mogu se nositi u bezbroj kombinacija i pristaju svim ženama
3544 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Ovi modeli traju godinama, nikada ne izlaze iz mode i sa njima nikada ne dolazite u situaciju da "nemate uz šta da ih nosite". Riječ je o klasičnim haljinama, odnosno komadima klasičnog dezena koji se baš svake godine nosi, piše Stil. "Vječiti" dezeni mogu se nositi u bezbroj kombinacija i pristaju svim ženama.

Tufne

Vječni dezen koji se ove godine nosi na haljinama, bluzama, suknjama, pantalonama... Ipak, najpraktičniji dio odjeće je haljina. Izaberite dužinu i kroj koji najbolje pristaje vašoj građi i možete je nositi bukvalno u svakoj prilici - od sasvim obične šetnje do svečanosti. Boju takođete birajte prema ukusu i vašem stilu, ali sa crnom, bijelom, bež ili teget nikako ne možete da pogriješite.

Pruge

Dolaze u bezbroj kombinacija boja i debljina šare. Na neki način je haljina sa prugama simbol sunčanih godišnjih doba i lijepog vremena. Tu su i neutralni klasici za sva godišnja doba i svaku priliku, poput vječnih kombinacija crne, teget i bijele, teget i bordo, bež i crne i slično.

Cvjetno

Neprevaziđeni romantični modeli koji bukvalno "eksplodiraju" na ulicama širom svijeta čim se ljeto približi. Obično se prave u lepršavim modelima najrazličitijih dužina, pa su idealne za sve prilike. Iako se cvjetne haljine mogu nositi bez obzira na trendove, ove godine su - u trendu.

Bonus video: