Cvjetne djevojke: Jelena u Sarajevu ima prvu samostalnu reviju

587 pregleda 0 komentar(a)
Kreacije Jelene Damjanović Vidaković, Foto: Privatna arhiva
Kreacije Jelene Damjanović Vidaković, Foto: Privatna arhiva

Na 42. Fashion Weeku, koji se održava 15. aprila u Sarajevu, kreatorka iz Podgorice Jelena Damjanović Vidaković prvi put će se predstaviti samostalnom revijom, a naziv kolekcije koja je “namijenjena samosvjesnim, romantičnim djevojkama koje se raduju životu, vole cvijeće i ne čekaju posebnu priliku da ga ponesu” je “We are Flowers Girls”.

Reviju će otvoriti influenserka iz Nikšića Bojana Rmandić, koja će ujedno biti i zaštitno lice kolekcije. Jelena Damjanović Vidaković se četiri godine uspješno bavi izradom cvjetnih aksesoara.

Pored cvjetnih kruna i pojaseva, manekenke će u Sarajevu nositi i romantične duge haljine koje su kreirane baš za ovu priliku.

Crnogorska kreatorka je za kratko vrijeme postigla da njen brend „An­gie&Me” bude pre­po­znat i van gra­ni­ca ze­mlje. Nje­ni uni­kat­ni pro­iz­vo­di, ha­lji­ni­ca za ma­le prin­ce­ze, cvi­jet­ni ak­se­so­a­ri od kru­na, raj­fo­va, šna­la, še­ši­ra, do tor­bi­ca i san­da­li­ca ukra­še­nih cvi­je­ćem, ne­za­o­bi­la­zni su na sko­ro svim saj­movima koji se organizuju u Crnoj Gori.

Bonus video: