Providne bluze: Mogu biti i diskretne i izazovne

Kada ih iskombinujete kako treba, providne bluze postaju svestrani komad koji se može nositi u gotovo svakoj prilici
1428 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ažurirano: 24.04.2019. 19:28h

Novi modni trendovi ne prestaju da pristižu, a često je riječ i o starim, samo u nešto izmijenjenoj varijanti. Jedan od takvih je i ovaj, koji je već bio prisutan tokom prethodnih sezona, ali u nešto drugačijem obliku. Riječ je o providnim bluzama - prozirne tkanine u trendu su već neko vrijeme, no ovog proleća i ljeta akcenat je na eleganciji, a ne izazovnosti.

Ako mislite da je ovo ipak pretjerano i da nijeste dovoljno hrabri i "ludi" da iznesete potpuno prozirnu bluzu ili košulju, razmislite još jednom. Ovom trendu treba dati šansu, jer zapravo djeluje otmeno, odvažno, šarmantno i tek pomalo seksi, ali ga je ,naravno, neophodno nositi s mjerom, prenosi Blic.

Kada ih iskombinujete kako treba, providne bluze postaju svestrani komad koji se može nositi u gotovo svakoj prilici - od poslovnog sastaka do izlaska u noćni klub ili odlaska na romantičnu večeru.

Ako prilika zahtijeva da budete diskretni i umjereni, ispod ovakve bluze ponesite finu potkušulju ili jednostavan bodi, i riješili ste problem, dok u nešto opuštenijim situacijama ne treba da se libite da pokažete fin grudnjak ili top.

Ako košulja ima dezen, njena prozirnost će biti manje upadljiva, pa je i to jedan od načina da bezbrižno uživate u ovom trendu. Oakve bluze najlepše izgledaju uz pantalone i suknje visokog struka.

Bonus video: