Najbolje iz prošlosti: Povratak metalne torbice

Nova verzija je lagana kao perce, te podjednako odlično izgleda uz večernje haljine i uz obični farmerice + majica izgled
1130 pregleda 0 komentar(a)
torbica Paco Rabanne, Foto: Instagram
torbica Paco Rabanne, Foto: Instagram

Brend Paco Rabanne vratio se duboko u svoju istoriju u potrazi za novim idejama. Tako je kultna metalna torbica Paco Rabanne, originalno dizajnirana davne 1969., redizajnirana je za novu generaciju i pojavila se u ovogodišnjoj proljećno-ljetnoj kolekciji.

Paco Rabanne se pod palicom Juliena Dossene vratio među relevantne brendove, nakon godina provedenih izvan srži modnih zbivanja, te je i torbica napravila ogroman uspjeh. Ubrzo se pojavila na ramenima i fotografijama trendeseterki poput Courtney Trop s bloga Always Judging ili Brittany Xavier, kao i na vrhu lista prodaje, piše Elle.

Dostupna u srebrnoj i zlatnoj boji te u raznim veličinama, popularnost duguje, osim dizajnu ukorijenjenom u modnoj istoriji i svojoj raznolikosti – nova verzija je lagana kao perce, te podjednako odlično izgleda uz večernje haljine i uz obični farmerice + majica izgled.

Nakon početnog uspjeha, izgleda da će ova torbica biti više od jednosezonskog hita – već se pojavila i u kampanji za jesenju i kolekciju za 2020.

Bonus video: