Budući apsolutni hit: Patike koje same mijenjaju boju

Od potpuno bijelih patika koje svi obožavamo ljeti, do mnogobrojnih boja koje se stvore čim stigne sunčevo svjetlo
2707 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Instagram
Ilustracija, Foto: Instagram
Ažurirano: 26.07.2019. 19:19h

Ovo je sjajna vijest za sve ljubitelje patika, ali i za ljubitelje neobične obuće. Naime, poznati brend Converse udružio je snage sa kreativcima iz Chinatown Marketa kako bi kreirali patike koje pod prirodnim svjetlom potpuno promijene boju.

Dok se nalazite u zatvorenom prostoru, one su potpuno bijele i ne naziru se nikakvi tragovi drugih boja, međutim kada izađete, na sunčevo svjetlo, one postaju narandžasto plavo ljubičaste. Njihova razumna cijena i dostupnost razlog su zašto su već nakon lansiranja doživele veliki uspjeh. Naime, za duboki model patika moraćete izdvojiti oko stotinu dolara, a za plitki oko 85, piše Cosmopolitan.

Osnivač Chinatown Marketa Mike Sherman rekao je nešto više o ovim patikama za "Sneaker News": "Sve što je potrebno da patike promene boju je sunčeva svjetlost. U tome je njihova ljepota. Nije vam potrebna nikakva posebna tehnologija, ne treba da budete umjetnici. Nismo vam dali kutiju flomastera i rekli: 'Sad sami napravite svoje cool patike'. Nema trikova, one se mijenjaju dok hodate".

Bonus video: