Torba Lidije Đukanović košta 4.100 eura: A narukvica?

Prva dama Crne Gore na ručku je nosila torbu iz nove kolekcije torbi brenda "Dior" koja, prema internet stranici te kuće, košta 4.100 eura. To je nešto više od osam prosječnih plata u Crnoj Gori
51487 pregleda 97 komentar(a)
Lidija Đukanović nosi torbu marke "Dior", Foto: Predsjednik.me/Dior
Lidija Đukanović nosi torbu marke "Dior", Foto: Predsjednik.me/Dior
Ažurirano: 26.09.2019. 20:08h

U okviru 74. zasIjedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, globalna platforma privatnog sektora koja podržava Ciljeve održivog razvoja UN-a i inicijativu UN-a "Svaka žena, svako dijete" - Moda za razvoj - organizovala je 9. godišnji zvanični ručak Prvih dama na kojem je učestvovala i supruga predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, Lidija Đukanović.

"Lady Dior" torba
"Lady Dior" torba(Foto: dior.com)

Prva dama Crne Gore na ručku je nosila torbu iz nove kolekcije brenda "Dior" koja, prema internet stranici te kuće, košta 4.100 eura. To je nešto više od osam prosječnih plata u Crnoj Gori. Prema posljednjim objavljenim podacima, njen suprug, predsjednik Crne Gore Milo Đukanović je imao platu od 2.087,71 eura. Što znači da je za torbu trebalo uštedjeti dvije njegove plate.

"Lady Dior" torba
"Lady Dior" cijena(Foto: dior.com)

Po svemu sudeći "Dior" je omiljena marka Lidije Đukanović jer je njihovu torbu, vrijednu 4.200 eura, nosila i u novembru prošle godine, tokom zvanične posjete njenog supruga, predsjednika Crne Gore, Parizu.

Lidija Đukanović i Brižit Makron
Lidija Đukanović i Melanija Tramp u Parizu(Foto: Instagram)

I dok je, kada je o torbi riječ, sasvim jasno koje je marke i koliko košta, za jednu od narukvica koje je nosila prva dama Crne Gore na osnovu fotogragije ne može se sa sigurnošću tvrditi da je marke "Cartier".

detalj
Detalj odjevne kombinavije Lidije Đukanović(Foto: Screenshot/predsjednik.me)

Izvjesno je, međutim, da veoma liči na komad nakita tog brenda iz kolekcije "JUSTE UN CLOU". Verzija takve narukvice sa dijamantima, kako piše na njihovoj internet stranici, košta 22.700 dolara.

narukvica Cartier
narukvica Cartier(Foto: Screenshot/Cartier)

Bonus video: