Kejt Midlton u bojama jeseni: Neodoljivo i zgodno za inspiraciju

Svoju strast prema skraćenim pantalonama širokih nogavica ovoga puta je pokazala pomoću simpatičnog "Jigsaw" para maslinasto zelene boje
2910 pregleda 1 komentar(a)
Kejt Midlton, Foto: Pinterest
Kejt Midlton, Foto: Pinterest
Ažurirano: 09.10.2019. 16:46h

Nakon što se tokom ljeta, na gotovo svim događajima, pojavljivala u nekoj iz svoje beskrajne kolekcije cvjetnih midi haljina očekivalo se da se Kejt Midlton, vojvotkinja od Kembridža, vrati svojim najpoznatijim izdanjima za hladnije dane - kaputima i čizmama do koljena.

Kejt Midlton
Kejt Midlton(Foto: Pinterest)

Ali, izgleda da vojvotkinja nema namjeru da se okrene modernijim trendovima koje je prigrlila tokom toplijeg vremena. U srijedu je posjetila Prirodnjački muzej u Londonu u ležernom izdanju koje svakoj ženi može poslužiti kao inspiracija.

Kejt Midlton
Kejt Midlton(Foto: Pinterest)

Svoju strast prema skraćenim pantalonama širokih nogavica ovoga puta je pokazala pomoću simpatičnog " Jigsaw" para maslinasto zelene boje. Iskombinovala ih je sa džemperom boje 'burgundi' koji, kako piše popsugar.com, košta 50 dolara u prodavnicama Warehouse-a. Burgundi boja se definiše kao boja crnog vina i obuhvata najrazličitije nijanse - od onih koje vuku na crveno i bordo, do onih koje mogu da zaliče na braon i ljubičastu.

torba
Ilustracija(Foto: Pinterest)

U istoj nijansi su bile i cipele koje je nosila vojvotkinja, kao i njena Chanel torba. Kombinacija sezonskih boja i savršeno uklopljenih dodataka učinila je da ovo izdanje Kejt Midlton bude ocijenjeno kao jedno od najboljih.

odjeća
Ilustracija(Foto: Pinterest)

Bonus video: