Rozga u hit odjeći ove jeseni: Jakna kakvu ćete poželjeti

Ovaj komad odjeće odličan je izbor kada vam treba nešto čime ćete naglasiti inače jednostavnu modnu kombinaciju.
9604 pregleda 2 komentar(a)
Jelena Rozga, Foto: Instagram
Jelena Rozga, Foto: Instagram

Hrvatska pjevačica Jelena Rozga gotovo pa svakodnevno pokazuje da zaista prati modu. Svojom posljednjom kombinacijom je potvrdila da zna šta je apsolutni 'must-have' ove jeseni. Na svom Instagram profilu je objavila fotografiju na kojoj je možemo vidjeti u uvijek trendi i šik crnom izdanju. Tamne farmerice visokog struka koje ove godine jednostavno ne prestaju da budu hit, uskladila je s crnom rolkom. Lakovane cipele iznad gležnja kombinovala je s modnim dodacima u istoj boji. Tako joj uvijek 'in' crne velike sunčane naočare i crna ručna torbica besprekorno upotpunjuju kombinaciju.

Jelena Rozga
Jelena Rozga(Foto: Instagram)

Ono što je outfit odvelo na potpuno novi nivo je ultra popularna jakna. Riječ je o kariranoj jakni koja se izvukla iz devedesetih i ponovno nam se smiješka s različitih fashion profila na društvenim mrežama. Ovaj komad odjeće odličan je izbor kada vam treba nešto čime ćete naglasiti inače jednostavnu modnu kombinaciju.

Još jedna kombinacija koju je nosila Rozga može poslužiti kao modna inspiracija. Obukla je već neko vrijeme sveprisutnu plisiranu suknju neobičnog dezena i asimertičnog kroja, uz bijelu bluzu i bijele čizme koje vizuelno izdužuju noge.

Instagram
Instagram(Foto: Instagram)

Bonus video: