Omiljene štikle Monike Beluči: Staromodne ili nezamjenjive?

Ovakve cipele značajno izdužuju žensku figuru i zato su mnogim damama i dalje nezamjenjive iako su ih neki modni znalci odavno otpisali i prozvali staromodnima
10611 pregleda 1 komentar(a)
Monika Beluči u Belgiji na uručenju nagrade Magritte, Foto: Instagram
Monika Beluči u Belgiji na uručenju nagrade Magritte, Foto: Instagram

Kada je riječ o cipelama, neke žene obožavaju da eksperimentišu sa raznim modelima i nikad im nije dosta novih, a drugom timu pripadaju one koje će se, gorovo u svakoj prilici, vraćati dobrim starim provjerenim modelima koji ih nikad ne razočaraju.

Ovoj drugoj grupi pripada i Monika Beluči. Italijanska filmska diva došla je na dodjelu belgijske filmske nagrade Magritte u crnoj večernjoj haljini britanske dizajnerke Stelle McCartney ispod koje su se nazirale omiljene cipele od h se godinama ne odvaja - crne sa vrtoglavo visokom štiklom.

Monika Beluči
Monika Beluči(Foto: Instagram)

Taj model štikli u žargonu se uspoređuje sa soliterom zbog veoma visoke potpetice u kombinaciji s visokom platformom, Monika u svojoj garderobi ima razne modele sličnih cipela, a među njima je mnogo "Louboutinki", piše zadovoljna.hr.

Cipele Christian Louboutin
Cipele Christian Louboutin(Foto: Christian Louboutin)

Ovakve cipele značajno izdužuju žensku figuru i zato su mnogim damama i dalje nezamjenjive iako su ih neki modni znalci odavno otpisali i prozvali staromodnima.

monika Beluci
Monika Beluči(Foto: Instagram)

Žene kojima se takav tip štikli ne sviđa najčešće im zamjeraju pomalo robustan izgled i činjenicu da, u zavisnosti od kombinacije, ne ostavljaju najelegantniji utisak, pa se zato ne mogu mjeriti s klasičnom salonkom.

Bonus video: