O njima se najviše govori: Haljine sa dodjele Oskara

Osim što je svojim raskošnim izdanjem dospjela na sve liste najbolje odjevenih dama na ovogodišnjoj dodjeli Oscara, Natali Portman je svoju odjeću iskoristila i da bi poslala važnu poruku
3880 pregleda 0 komentar(a)
Natali Portman, Foto: Instagram
Natali Portman, Foto: Instagram

Skarlet Johanson nije osvojila Oskara na 92. dodeli zlatnih statueta, ali jeste osvojila srca gledalaca u nevjerovatnom izdanju. Ona je pokazala da je moguće iskombinovati tetovaže sa dijamantskim nakitom koji, kako pišu američki mediji, vrijedi 2,5 miliona dolara. Skarlet je došla u pripijenoj metalik haljini kuće "Oskar de la Renta", koja je pokazala njeno savršeno tijelo i brojne tetovaže. Glumica je bila nominovana za dva Oskara (glavna i sporedna ženska uloga), ali nije osvojila nijednog.

Skarlet Johanson
Skarlet Johanson(Foto: Instagram)

Osim što je svojim raskošnim izdanjem dospjela na sve liste najbolje odjevenih dama na ovogodišnjoj dodjeli Oscara, Natali Portman je svoju odjeću iskoristila i da bi poslala važnu poruku. Glumica je preko haljine nosila crni plašt s izvezenim zlatnim detaljima. To nijesu bili detalji isključivo estetske prirode, već je riječ o imenima svih rediteljki koje nijesu dospjele među nominovane na ovogodišnjoj dodjeli. Inače, Natali se još na dodjeli Zlatnih globusa 2018. godine pobunila zbog nedostatka ženskih rediteljki među nominovanima, ali se u međuvremenu ništa nije promijenilo.

Natali Portman
Natali Portman(Foto: Instagram)

Dok neki tvrde da je bila među najgore odjevenima, drugi kažu da je manekenka Emili Ratajkovski izgledala fantastično u bijelom topu i suknji koja je stajala nisko na bokovima.

Emili Ratajkovski
Emili Ratajkovski(Foto: Instagram)

I dok se o Emili može raspravljati, mišljenja o izgledu Blek Čajne, bivše striptizete i rijaliti zvijezde, nepodijeljeno su loša. Ova starleta pojavila se u crnoj haljini izuzetno provokativnog kroja — ima dekolte "do pupka" i šlic do kuka, pa malo toga ostavlja mašti, a mnogima je zasmetalo ovo njeno izdanje, kao i činjenica da se uopšte prošetala crvenim tepihom na ovom prestižnom događaju.

Blek Čajna
Blek Čajna(Foto: Instagram)

Pjevačica Kjara se pojavila na crvenom tepihu u potpuno providnoj, sivoj haljini koja joj je otkrivala trudnički stomak, a ispod koje je imala korset, pa je više izgledalo kao da se ogrnula "zavjesom", a ne da je obukla haljinu.

Kjara
Kjara(Foto: Instagram)