Haljna sa Met Gale 2019. na aukciji: Prihod ide Ljekarima bez granica

Met Gala, događaj koji se odigrava svakog prvog ponedjeljka u maju, ove godine je odložen na neodređeno vrijeme zbog pandemije
1680 pregleda 0 komentar(a)
Mango haljina sa manifestacije Met Gala 2019., Foto: Mango
Mango haljina sa manifestacije Met Gala 2019., Foto: Mango

Dizajneri i brendovi neprekidno pronalaze načine kako da pomognu ljekarima i drugim ljudima tokom pandemije korona virusa. Najnoviji prodavac koji će se pridružiti i pomoći je Mango. Prema saopštenju za štampu, ambasadorka brenda Sofija Sančez de Betak "organizovala je dobrotvornu kampanju za podršku Ljekarima bez granica u borbi protiv pandemije COVID-19 i drugih humanitarnih misija koje su pogoršane zbog širenja virusa."

Kroz svoj brend Chufy, Sofija 15. aprila organizuje aukciju na kojoj će se prodavati originalna Mango haljina koju je nosila tokom manifestacije Met Gala 2019. godine. Mango je dizajnirao ekskluzivnu haljinu "koja je odražavala ekstravagantan koncept koji je bio potreban, istovremeno slaveći Mangov identitet kao brend".

Mango
Mango haljina sa Met Gala 2019.(Foto: Pinterest)

Met Gala, događaj koji se odigrava svakog prvog ponedjeljka u maju, ove godine je odložen na neodređeno vrijeme zbog pandemije.

Pored šarene haljine Met Gala koju je Mango poklonio, drugi bliski prijatelji i partneri Sanchez de Betak doprinijeli su dizajniranju ograničenih izdanja, koje će takođe biti stavljena na aukciju. Aukcija se zatvara 19. aprila, a sav prihod od aukcije biće doniran Ljekarima bez granica.

Bonus video: