Popularna manekenka: Reklamira torbu, a na sebi ima - samo torbu

Na svom Instagram profilu Bela Hadid objavila je fotografiju kojom predstavlja novu kolekciju brenda Jacquemus, a pozirala je u svom kupatilu
4096 pregleda 1 komentar(a)
Bela Hadid, Foto: Instagram
Bela Hadid, Foto: Instagram

Bela Hadid (23), kao i ostatak čovječanstva, trenutno ne može da putuje svijetom i snima nove reklame, ali to je ne spečava u pokušajima da radi kod kuće. Mnogi su zaključili da je popularna manekenka pojam rada od kuće odvela na sasvim novi nivo. Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju kojom predstavlja novu kolekciju brenda Jacquemus, a pozirala je u svom kupatilu. kupaonice. Na jednoj od fotografija pozirala je potpuno bez odjeće. Na sebi je imala samo sandale i narančastu "Chiquito" torbicu. Na ostalima je predstavljala torbicu za na rame, 'stratešk'i je stavivši tamo gdje bi trebala da bude majica.

Mnogi modni časopisi i brendovi su se okrenuli direktnim snimanjima tokom pandemije. Jedan od njih je i modna biblija Vogue koja objavljuje serijal fotografija snomanih u kući. Za Vogue su tako pozirali mnogi, od Eni Leibovic do Lizo te same Ane Vintur koja je sve šokirala odjevena u trenerku.

Hadid se već pojavila u štampanoj verziji italijanskog Vogua, koja je takođe snimana putem FaceTime-a.

Bonus video: