Naomi Kembel: Otkrila da jede jednom dnevno i dobila kritike

"Užas, koliko neodgovoran komentar, stidi se", "Zdravlje je mnogo važnije od izgladnjivanja", samo su neki od komentara na ovu Naominu izjavu
2573 pregleda 0 komentar(a)
Naomi Kembel, Foto: Instagram
Naomi Kembel, Foto: Instagram

Top manekenka Naomi Kembel (49) napokon je otkrila tajnu svog savršenog izgleda i priznala da jede samo jednom dnevno. "Jedem samo u vrijeme ručka. Ručak je i moja večera jer, zapravo, jedem samo jednom dnevno", rekla je Naomi, odgovarajući na pitanje o tome kako izgleda njena nedJeljna rutina. Ipak, dodala je da se nedjeljom malo opusti, pa napravi desert -kolačiće i puding.

Mnogi ljudi bili su razočarani izjavom slavne manekenke."Užas, koliko neodgovoran komentar, stidi se", "Zdravlje je mnogo važnije od izgladnjivanja", samo su neki od komentara na ovu Naominu izjavu.

Kembelova je ranije nekoliko puta govorila o tome da je ograničavala sebi hranu pred važne revije.: "Ako želim da ne jedem čitavog dana, onda samo pijem vodu i sokove. Zavisi kako se osjećam. Kada je vruće, ponekad bih samo pila sokove. Nikada to nijesam unaprijed planirala. Nekada bi to trajalo dan, nekada dvije nedjelje. Važno je kako se osjećam dok to radim ", ispričala je jedna od najboljih i najpopularnijih manekenki svijeta.

Bonus video: