Met gala bal otkazan, zvijezde u svečanim toaletama kod kuće

Ukoliko ćemo iz ove pandemije izaći jači i otporniji, moramo se povezati kao nikada ranije", poručila je glavna i odgovorna urednica Voga, Ana Vintur
1972 pregleda 0 komentar(a)
Sa prošlogodišnjeg Met gala bala, Foto: Instagram/irinashajk_regina
Sa prošlogodišnjeg Met gala bala, Foto: Instagram/irinashajk_regina

Godišnji Met gala bal, planiran za ponedjeljak uveče u njujorškom Metropoliten muzeju, otkazan je zbog pandemije koronavirusa, ali to nije spriječilo brojne zvijezde, među kojima su Džulija Roberts, Lejdi Gaga i Kejti Peri, da se u svečanim toaletama slikaju u svojim domovima i fotografije postave na društvene mreže.

Glavna i odgovorna urednica Voga, Ana Vintur, koja je domaćin večere, obratila se kratkom video porukom u kojoj je navela da je u vrijeme tuge za milione ljudi, odlaganje ove zabave - "ništa".

"Sa druge strane, jednu stvar koju smo naučili u ovim teškim vremenima je da smo potrebni jedni drugima, da je zajednica suština onoga što smo. Ukoliko ćemo iz ove pandemije izaći jači i otporniji, moramo se povezati kao nikada ranije", poručila je Vintur.

Ona je zatražila donacije za Metropoliten muzej, ali i organizaciju Komon tred (Common Thread), koja pomaže ljudima u usponu u modnoj industriji, prenosi N1.

Bonus video: