Nove Dolce & Gabbana torbe: Dio prihoda za borbu protiv Covida-19

Dio prihoda od prodaje Devotion torbi biće doniran za finansiranje istraživačkih inicijativa na Humanitas University u Milanu
3235 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Screenshot
Ilustracija, Foto: Screenshot

Brend Dolce & Gabbana je lansirao novu kampanju za dalju podršku istraživačkim inicijativama za koronavirus. Italijanski brend je osnovao projekat Amore for Scientific Research, pomoću kojeg će dio cjelokupnog prihoda od prodaje kolekcije Devotion biti doniran univerzitetu za finansiranje studije o odgovorima imunog sistema na Covid-19.

"Čitav svijet i svi naši životi nikada više neće biti isti. Mi se iskreno nadamo da će sve ovo dovesti do ponovnog rođenja i želimo da učinimo svoj dio tako da svi mi, posebno buduće generacije, jednog dana mogu imati koristi od temeljnih naučnih otkrića", rekli su Domenico Dolce i Stefano Gabbana u izjavi.

torba
Ilustracija(Foto: Screenshot)

Humanitas je poznati italijanski univerzitet posvećen medicinskim naukama. Profesor Alberto Mantovani, trenutno je na čelu tima koji radi studiju koja ima za cilj da postavi osnovu za razvoj dijagnostičkih i terapijskih intervencija, što će biti od velike pomoći u borbi protiv virusa Covid-19. Jedno od lica kampanje je glumica Sofija Vergara.

torba
Ilustracija(Foto: Screenshot)

Bonus video: