Prirodno: Iskopirajte fantasničnu frizuru Dženifer Lopez

Iako joj zapravo svaka frizura dobro stoji Lopez je kazala da najviše voli svoju prirodnu kosu

1005 pregleda 0 komentar(a)
Dženifer Lopez, Foto: Instagram/jlo
Dženifer Lopez, Foto: Instagram/jlo

Tokom perioda boravka u kući proteklih meseci, 50-godišnja pjevačica uklonila je ekstenzije na kosi, koje redovno nosi, pogotvo tokom nastupa.

Duga kosa, nešto duži bob (što je zapravo njena trenutna dužina kose), srednja dužina, lokne, potpuno ukovrdžana - ovoj ženi apsolutno sve stoji. Ipak, njena jednostavno oblikovana prirodna kosa izgleda, prosto, fantastično.

Dženifer Lopez
Dženifer Lopezfoto: Instafram/jlo

Pjevačica je objasnila zašto često nosi punđu: "Kada su u pitanju frizure, punđa je na neki način postala moj zaštitni znak, a za to je zapravo zaslužna činjenica da sam odrasla u Bronksu. Sve u vezi mog odrastanja u ovom dijelu Njujorka uticalo je značajno na mene i dalje je veliki dio moje ličnosti i životnog stila. Još uvijek sam sam ona djevojka koja nosi visoki rep i punđu na sred glave, što je sve vrlo Puerto Rico Bronks".

foto: Instafram/jlo

Iako joj zapravo svaka frizura dobro stoji Lopez je kazala da najviše voli svoju prirodnu kosu. "Najviše volim kako izgledam kada mi je kosa puštena, prirodna i kada mi je ten malo potamino od sunca", otkrila je J.Lo.

Bonus video: