Ovakve majice će ovoga ljeta biti neizbježne

Detalji aktuelnog stila su da, osim što je bez rukava, majica treba da ima malo prevelika ramena i okrugli izrez

27013 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterst
Ilustracija, Foto: Pinterst

Ponekad se pojavi trend koji je tako jednostavan da svako može da ga isproba, bez opasnosti da će se naći u kategoriji onih koji previše revnosno prate modu.

foto: Pinterest

Ovoga ljeta to će, predviđaju modni stručnjaci biti - majica bez rukava. Nekada rezervisan za rok zvijezde poput Debbie Harri, ovaj model se sigurnim korakom vradio u vrh modne scene.

foto: Pinterst

Detalji aktuelnog stila su da, osim što je bez rukava, majica treba da ima malo prevelika ramena i okrugli izrez. Boje su jednostavne, a najprihvatljivije nijanse su bijela, krem, crna i siva. Međutim, pruge i prigušeni pasteli takođe su odlična opcija. Dobra stvar u vezi sa ovim trendom je i to što njegova jednostavnost omogućava da ovakve komade možete nositi sa bilo čim, a izgledaće sjajno. Odlično će izgledati sa farmericama ili teksas suknjom, ali i sa nešto finijom odjećom. Što se tiče 'dodatne opreme', slojeviti lanci od zlata i par crnih sunčanih naočara bili bi savršeni saputnici.

foto: Pinterst

Još jedan dokaz da će ovaj trend biti sveprisutan u sezoni je da ga možete pronaći u luksuznim brendovima, ali i u običnim radnjama idealnim za vaš budžet.

Bonus video: