Ako želite izgrađen stil: Ovo su stvari koje morate imati

Pronađite nijansu ruža koja vam savršeno stoji i koja pristaje uz apsolutno sve što vam padne na pamet. I imajte ga uvijek pri ruci

11000 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Stvari koje će vam pomoći da zablistate, ali i da izgradite vlastiti stil...

1. Klasične crne štikle. Bez obzira na to da li vi više volite baletanke ili platforme, svaka žena jednostavno mora imati klasične crne štikle - kvalitetne i udobne, bezvremenske ljepote i dizajna koje će nositi godinama. 2. Odijelo po mjeri. Uopšte nije bitno kakvim se zanimanjem bavite - odijelo koje vam savršeno stoji nezaobilazni je komad koji će vam uvijek dobro doći. Vodite računa da kupite/krojite odijelo od kvalitetnih materijala i boje koja odgovara vašem tenu.

foto: Pinterest

3. Omiljeno cvijeće. Kada slavite rođendan, godišnjicu, poslovni uspjeh ili nešto deseto, mnogi vaši prijatelji poželjeće da vas obraduju cvijećem. Potrudite se da vaši najbliži znaju kojim će vas cvijetom najviše razveseliti. 4. Bezvremenski sat. Kvalitetan sat obično ne košta malo, ali to je investicija za cijeli život. Kupite sat koji će vam pristajati uvijek i čiji klasični dizajn nikada neće izaći iz mode, piše Cosmopolitan. 5. Prepoznatljivi ruž. Pronađite nijansu ruža koja vam savršeno stoji i koja pristaje uz apsolutno sve što vam padne na pamet. I imajte ga uvijek pri ruci. 6. Najdraži parfem. Možda ne volite parfeme, ali u tom slučaju pronađite mlijeko za tijelo, ulje ili gel za tuširanje od kojeg se osjećate najbolje. Neka vas vaši najbliži prepoznaju po mirisu.

foto: Pinterest

7. Omiljeni komad nakita. Zaboravite na jeftinu bižuteriju i stotine komada nakita koje vam leže bačene u nekoj fioci. Uložite u komad koji smatrate savršenim komadom nakita i nosite ga uvijek kada se želite osjećati posebno, ženstveno i lijepo. 8. Kvalitetna torba. Obavezno nabavite jednu veliku torbu od prave kože koja će vam trajati godinama i čiji će dizajn uvijek biti jednako moderan i privlačan.

foto: Pinterest

9. Ubojiti kaput. Ostavite se loših i nekvalitetnih umjetnih materijala i investirajte u kvalitetan, lijepo krojeni kaput od prave vune i ostalih prirodnih materijala koji će vas grijati brojnim zimama i krojem isticati ljepotu vašeg tijela. 10. Mala crna haljina. Ovaj komad je tema za sebe. S razlogom je 'must have' svake garderobe jer nema te prilike u kojoj vam neće odgovarati. Čak i ako nije baš mala crna haljina je svakako dobar izbor.

foto: Pinterest

Bonus video: