Haljine za ovo ljeto: Romantično bijela ili dramatično crvena

Dok bijela donosi nježnost, crvena je obavezan komad u ormaru svake dame kojoj nije strana drama

12761 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Haljine u bijeloj boji naći će se na svakoj listi za kupovinu ovog mjeseca, jer mnogi modni brendovi imaju najmanje jedan stil bijele haljine na svojim listama najprodavanijih modela - prerijske haljine, vezene, od svile...

foto: Pinterest

Ženstvena bijela haljina postala je uniforma mnogih žena bez obzira na priliku. Za moderan način stilizovanja odaberite trendi patike i kožnu jaknu ili haljinu nosite uz ravne sandale i torbu od rafije za romantičniji izgled, piše Gloria.

foto: Pinterest

Ove godine, bilo za koju boju da se odlučite, u trendu je monohromatski izbor odjeće, ali ako vaš izbor bude bijela izgledaćete svježe i imati onaj poseban dodir nježnosti karakterističan za ovu boju.

foto: Pinterest

Ako, sa druge strane, želite da vašu pojavu odmah svi primijete, odlučite se za crveno.

foto: Pinterest

Crvena haljina je poput crvenog ruža. Ona privlači pažnju, poboljšava raspoloženje, podiže samopuzdanje i obavezan je komad u ormaru svake dame kojoj nije strana drama.

foto: Pinterest

Crvene haljine ove sezone našle su se u brojnim kolekcijama vrhunskih brendova - nova sezona donosi nove trendove i vrijedi pogledati nove modele koje su nam pripremile modne kuće.

foto: Pinterest

U ljetnjim mjesecima, predlažemo da probudite „senjoritu“ u sebi i odaberete dugu crvenu haljinu. Modeli sa visokim prorezima i golim leđima su dobitna kombinacija. Jednostavne, rupičaste, od čipke ili lana savršene su u kombinaciji sa laganim ljetnjim sandalama ili espadrilama.

foto: Pinterest

Bonus video: