Neodoljive letnje haljine: Prikriće i po neki nedostatak

Duga, raskošna, zavodljiva.... Najveću slobodu pokreta žena može da osjeti u dugoj, lepršavoj haljini

26026 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Haljine su neizbježan odjevni predmet svake žene, jer ističu ženstvenost na pravi način. Tokom letnjih vrućina predstavljaju i pravi spas.

Osim što ne morate da mislite šta se sa čim dobro slaže, jer je dovoljno da obučete haljinu, one su i znatno finansijski pristupačnije od recmo suknje i bluze, ili pantalona i majice.

Neke od haljina koje se nose ovoga ljeta imaju još jednu prednost - mogu da prikriju poneki nedostatak koji žene vide na sebi češće nego sto bi trebale.

Lepršava haljina do koljena

Cvjetni motivi,raazličiti dezeni, pastelne bolje i lepršavi materijali su zaštitni znak ovogodišnjih trendi haljina. Široki kroj obezbijediće vam ne samo smanjenje vrućine već će i prikriti neki od nedostataka.

foto: Pinterest

Haljina na raskopčavanje

Haljina na raskopčavanje odlična je kako za odlazak na posao tako i za izlazak u popodnevnim, ali i večernjim satima. Savršeno naglašava ženske atribute, a figuri daje šik izgled.

foto: Pinterest

Haljina na jedno rame

foto: Pinterest

Ima li išta zavodljivije od žene koja pokazuje ramena? Haljina na jedno rame pravi je izbor za popravljanje samopouzdanja. Da li ćete izabrati kratku ili dugačku haljinu, na vama je.

foto: Pinterest

Zavodljiva haljina do poda

foto: Pinterest

Duga, raskošna, zavodljiva.... Najveću slobodu pokreta žena može da osjeti jedino u dugoj, lepršavoj haljini koja je ne ograničava ni u pokretu, ali ni u struku. Žene svih tipova građe mogu da nose ovu haljinu, a da im stoji fantastično.

foto: Pinterest

Bonus video: