Četiri kombinacije: Ljetnji stil Emili Ratajkovski

I ovog ljeta viđena je na ulicama Njujorka u komadima koji potvrđuju njenu svestranost

5600 pregleda 0 komentar(a)
Emili Ratajkovski, Foto: Pinterest
Emili Ratajkovski, Foto: Pinterest

Jedna od najpoznatijih svjetskih mankenki Emili Ratajkovski je uvijek bila prilično 'kameleon' kad je u pitanju lični stil. Jednog dana će nositi odjeću kojom ističe svoju besprekornu figuru, a sljedećeg će se pojaviti u trenerci sa ogromnom kapuljačom. I ovog ljeta viđena je na ulicama Njujorka u komadima koji potvrđuju njenu svestranost. Od haljine bez bretela do midi majice, EmRata dokazuje da dva dana ne moraju biti ista kada je riječ o ljetnjem odijevanju, piše whowhatwhere.com.

Čuvajući smisao za praktičnost, Ratajkovski često nosi ravnu obuću, a ovog ljeta se pridružila Megan Markl i Emi Votson birajući patike marke Veja.

Haljina bez bretela + patike

foto: Pinterest

Napomene o stilu: Iako crna haljina uglavnom asocira na večernje izlaske, Ratajkovski je nosi uz patike Veja kako bi joj dala neformalan izgled.

Slip haljina + ravne sandale

foto: Pinterest

Napomene o stilu: Skromna slip haljina jedan je od veoma modernih modela ove sezone. Emili se odlučila da je upari uz ravne sandale za ljetnu šetnju.

Majica-haljina + patike

foto: Pinterest

Bilješke o stilu: Nije rijetkost da Ratajkovski odabere predimenzioniranu majicu i nosi je kao haljinu. Ta odjeća je u skladu sa njenim ležernijim izgledom.

Réalisation haljina + patike

foto: Pinterest

Napomene: Djevojke u trendu od Kaje Gerber do Hejli Biber vole kultni brand Réalisation. Ovdje je EmRata obukla njihovu mini haljinu u kombinaciji sa Veja patikama i maskom za lice.

Bonus video: